Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto muskarci sto vise to bolje , a zene su ku...?

Za muskarce zato sto se zene osvajaju, pa on onda sa puno njih biva osvajac!(-pobednik)

A zene su q-rve, zato sto ako imaju puno tipova, nemaju nivo ili ti neke dobre kriterijume, jer da su dobri, ne bi ih menjale cesto, tj relativno se podaju svima, kao q-rve.

To je neko grubo tumacenje, da ne okolisham, nem vremena....

chika_doktor:
ko je tebe shta pito?:)))))))

I ako me nije niko pitao, ja pricam. Mali princ: "Imao sam kod kuce jednu ruzu, ona je uvek govorila prva" :D

Isto, na primer, ja volim putovanja, ali nije isto putovati po jednom turistickom programu i po drugom.Necu da ustajem u 7 da idem u obilazak znamenitosti, a necu ni da prespavam sve, pa cu izabrati program u kome se krece u obilazak u 12.A sama da idem bez turisticke grupe i vodica to mogu jedino sa deckom i sa telohraniteljima......

To je ta moja razmazenost.

A za to "Zasto muskarci sto vise to bolje....." o tome pitajte moje bivse cimerke Nele drugaricu Bojanu.

E, imam jednu poznanicu za koju nisam pretpostavljao da je toliko promiskuitetna, ali kad sam se uverio ... ... Katastrofa! E, sad, da budem jasan, ima tu malo neke razlike kod zena, ali to je zbog tradicionalnog shvatanja da je zena plen a muskarac lovac. Jbg, sad me mrzi da pisem, ai ima tu svega.
Ajd cu da napisem - Ima zena koje su se kresnule sa mnooogo muskaraca, ali su i dalje pozeljne i muskraci ih ne izbegavaju, a ima i onih koje muskarci izbegavaju. U cemu je trik? Pa evo - razlika je u tome sto su ove prve "zavedene" a ove druge su eksplicitno "lovile" odredjene mete. Mozda zvuci glupo ali je tako.

topmodelsica:
I ako me nije niko pitao, ja pricam. Mali princ: "Imao sam kod kuce jednu ruzu, ona je uvek govorila prva" :D

Isto, na primer, ja volim putovanja, ali nije isto putovati po jednom turistickom programu i po drugom.Necu da ustajem u 7 da idem u obilazak znamenitosti, a necu ni da prespavam sve, pa cu izabrati program u kome se krece u obilazak u 12.A sama da idem bez turisticke grupe i vodica to mogu jedino sa deckom i sa telohraniteljima......

To je ta moja razmazenost.

A za to "Zasto muskarci sto vise to bolje....." o tome pitajte moje bivse cimerke Nele drugaricu Bojanu.

aha inache ja znam i nelu i bojanu:)

Majo, kao prvo da ti kazem da imas najlepse ime na svetu! E sad, u vezi pitanja...
Nije momcima sve dozvoljeno! To tako izgleda jer se taj decko ponasa kao da moze sve! Spusti ga na zemlju par puta i videces da ce se smiriti..
A to sto devojke padaju na takve likove, to je sad problem naseg drustva... Rasprava na ovu temu moze ici u beskraj a ja nemam vremena na netu :(
Sve u svemu - momci se ponasaju kao da im je sve dozvoljeno samo zato sto tako mogu, odn. zato sto je vecina devojaka oko njih takva da ih gleda kao bogove.. Mada moze to da se gleda i sa druge strane...
Uf..... Odoh! Nastavak sledi cim skupim love za sate!
Caosssss

zene padaju an takve u svakom drustvu
nije toliko da one padaju an to sto on ima mnogo devojaka, vec vise on ima mnogo devojaka zbog personalnih skilova
msm tako nesto barem :D

Zato sto je ovo Prokleti Balkan ;) lol

U drugim zemljama niko na to vise i ne gleda ) haha

Odes na ulicu pokupis jednu HOT as Hell Bitch and have fun with her ;PPP

Tamo sve devojke vole sex , svaka Riba od 13 -60 god ima dildo, as Toy ;))

They beg guy 2 fook her ;XD

Ovde momci izvode mesec dana devojku, i AKO mu Da na kraju uopste looooolz :)))

Think abot that ppl and what is wrong here :))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back