- Poruka
- 1.286
Ma kad ćeš na pregled prostate?
Sad brinem za tebe.
Redovni pregledi i preventiva su pola zdravlja!
rekoh ti, nisam za flert
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kad ćeš na pregled prostate?
Sad brinem za tebe.
Redovni pregledi i preventiva su pola zdravlja!
Nisma Srbijanka, kad smo već kod toga. Ne na koje pitanje?
Kad se budem kanio zeniti zena koju izaberem bice iskljucivo ona nebusena.
za p0ostavljacha teme:
zene se shetaju polugole okolo, muskarci imaju posao, da odrze ovaj svet, zauzeti su, i nekad oce da yebu a nemaju vremena, sta nije jasno tu?
Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.
Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.
Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.
Zanima me šta mislite o tome?
Za kolege - MUSKARAC, live free or die
Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.
Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.
Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.
Mislim da nisi u toku.Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.
Mislim da nisi u toku.
Danas se svaka devojka od 15 i više god koja je nevina smatra ---čudnom, da ne kažem nešto gore.
A još i izrazi "nevina" "poštena devojka"-ovo nije samo Lollol upotrebio,taj izraz postoji
-svo poštenje jedne ženske osobe se svodi na neje*anje.
![]()
mislim da ako oseti potrebu, treba da ga dozvoli u sebi bez odricanja..Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.
Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.
Slažem se u potpunosti sa tvrdnjom.
Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.
Malograđanština je diskutovati o bilo čijoj nevinosti. Eto to mislim.