i tako smo otkrili toplu vodu
Za većinu srba da.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i tako smo otkrili toplu vodu
za manjinu - ne.Za većinu srba da.
potreba za razmnozavanjem je 1 posto od potrebe da se zivi i sazna
Ovo je tvoje tvrđenje?
Moje? pogledaj oko sebe choveche, sve te zgrade fabrike i silose, nije to stvoren seksom. boze sa kim se pisem
Zato što naše rasprave nisu naučno- akademske već uvreda za ljudsku inteligenciju. I sad slobodno možeš napisati da su možda moje takve, ali iz mog ugla to je generalno, a nije da baš nemam moć shvatanja osnovnih stvari.Ne treba pominjati individue iz RL, a fenomenom nevinosti su se bavili naucno akademski krugovi. Zasto ne bi i mi.
A sa čim je stvoreno? Seksom ili razmnožavanjem?
mastom, zeljom, idejom, invencijom, projektovanjem i teskim radom.
nego kolega, koju struku ti imas, ono biznis menadzment kod karica?
Seksološku struku.
A razmnožavanje mi je prvi izvod seksa.
ti ces meni o seksu, kocheve sam nabadao juzna evrpa bliski istok severna amerika il oces da ti to na hebrejskm srochim.
nisam ti neprijatelj
Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.
Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.
Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.
Zanima me šta mislite o tome?
Zar bi trebalo da se delimo na prijatelje i neprijatelje?
Ako je tako, onda odoh ja u neku tunguziju.
ponos sujetnim roditeljima, pogotovo očevima
za žene propuštanje miloće koje nisu svesne i zbog kojeg će da se kaju jednog dana
nope.. muskarac je stvaraoc. pogledaj svet oko sebe i vidi sta je muskarac stvorio il kupi naochare
meni je prosto neverovatno da iko danas prica o tomeNe znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.
Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.
Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.
Zanima me šta mislite o tome?
meni je prosto neverovatno da iko danas prica o tome
imam koleginicu od 27god,nevina ali kao dobra muslimanka nece da spava pre braka
doduse zabavljala se ljubakala i vatala preko majice s nekim ozenjenim likom,ali to valjda ne pise u kuranu da ne sme
kako nepotrebna diskusijaeto to mislim
Znaci u anale moze da se ulazi bez problema?
ženu jako, jako zeza materinski instinkt
Bas...
Ja stalno govorim da sam emotivno nevina jer jos ni jednom muskarcu nisam rekla da ga volim. Kada to osetim, smatracu da sam mu se "dala".
A telo... razliciti smo. Meni je lakse da me neko vidi bez odece nego uplakanu, lakse mi je da budem gola nego ogoljena. Nevinost ne bih vezivala samo za prvi seksualni odnos.