Ženska nevinost Ponos ili malograđanština

Ma kad ćeš na pregled prostate?
Sad brinem za tebe.
Redovni pregledi i preventiva su pola zdravlja!

rekoh ti, nisam za flert

0.jpg

Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.

Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.

Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.

Zanima me šta mislite o tome?

Svi smo licemerni, bilo i bice.
Mislim i taj sto tvrdi da je seks pre braka greh (ako nije pobozan neki bas) ima potrebe, musko je.

Ne mislim da treba menjati i nabijati kilometrazu, ali neka svako radi kako misli da treba.
Sigurno nece muskarci reci "e ova je dobra, nema veze sto je spavala sa njih 50" isto kao sto i zenama verovatno nece odgovarati da je njihov dragi spavao sa 50 zena pre nje.

Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.

Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.

Nevinost. Svi je poseduju, tj. fizicku sve zene. U nekom trenutku, nekako je gube - njihova licna stvar.

A ovo plachpichkenje o muskarcima kao stvaraocima i sl... Secam se u vojsci, tj. sluzenju vojnog roka, kako su na sebe bili ponosni primitivusi, pred skidanje - kako sitno broje... Ono sto bi svakako, u nekom trenutku imali... Tuzno i priglupo.

Toliko sposobnih i radnih zena, toliko muskaraca koji nisu nizasta... Svega ima.

Mislim da nisi u toku.
Danas se svaka devojka od 15 i više god koja je nevina smatra ---čudnom, da ne kažem nešto gore.

Malogradjanski mi je raspravljati o razlozima necije nevinosti. Uperiti prstom u devojku i suskati kako nikada nije vidjena sa momkom, kako je verovatno jos nevina... Njena stvar. Razlozi su razni, od vaspitanja, preko straha do sticaja okolnosti.
Ne mislim ni da je tu ista za ponos. Smatram da svaki organ ima svoju funkciju i da treba da "radi". Posto tokom seksa dozivljavamo i zadovoljstvo cinjenica je da nije poenta samo u produzetku vrste. Ako neko zeli i moze da bude ispunjen i na taj nacin, steta je da to sebi i uskrati. Ali ne po svaku cenu i sa bilo kim, naravno.

Mislim da nisi u toku.
Danas se svaka devojka od 15 i više god koja je nevina smatra ---čudnom, da ne kažem nešto gore.

Pa gde naci "postenu" devojku onda za udaju? :rida:

Salu na stranu, ako su one od 15 cudne a imaju netaknut himen sta ce drustvo reci za devojke od 18, 20 ili ne daj boze vise koje su nevine?
Mozda je tu i na muskarcima veci teret, jer kakvo je to musko, muskarcina, a da nije imao seks sa zenom, sramota. :roll:

I meni bi bilo cudno da neko ima oko 30 godina da nema nikakvog seksualnog iskustva, ali nismo ni svi isti, neko nije imao srece, neko je stidljiv, nekom to nije prioritet, neko mozda zaista ima neki problem.
Ne znam sto se ljudi opterecuju sa onim sto neko nema nekog i sto nema seksa, opet ljudi osudjuju sve ono sto je drugacije od uobicajnog.

A još i izrazi "nevina" "poštena devojka"-ovo nije samo Lollol upotrebio,taj izraz postoji
-svo poštenje jedne ženske osobe se svodi na neje*anje.
:(

Bas...
Ja stalno govorim da sam emotivno nevina jer jos ni jednom muskarcu nisam rekla da ga volim. Kada to osetim, smatracu da sam mu se "dala".
A telo... razliciti smo. Meni je lakse da me neko vidi bez odece nego uplakanu, lakse mi je da budem gola nego ogoljena. Nevinost ne bih vezivala samo za prvi seksualni odnos.

mislim da ako oseti potrebu, treba da ga dozvoli u sebi bez odricanja..;)
to je od boga

Back