Zenska logika

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste li nekad razmisljali o tome? Nije im (vam) problem da ih neko vidi u kupacem a u gacama kad ih neko vidi naprave komendiju :sanke: Ali,zenski mozak je to :zblesav:

Ih, sad... Ja sam 2012. godinu počela sa sledećom rečenicom - Oslobodimo se svih inhibicija, šetajmo goli Knez Mihajlovom! S time što me je onda sasekla ova hladnoća, pa moj plan nije u potpunosti ispunjen.
Bilo kako bilo, ja sam živa šetajuća reklama za Pierre Cardin u kućnim uslovima.

Poslednja izmena:
A ne shvatam tu euforiju kad udje musko u svlacionicu...Mi smo se u osnovnoj ceo zivot presvalicili u jednoj jer nije bilo uslova da nas razdvajaju...a sad u srednjoj imamo odvojeno i najvece ***** prave frku kad udje neko od pripadnika suprotnog pola...a imamo i biser gde je devojku kao sramota da se skine pred nama, pa ide u wc da se presvuce...:zroll:

A ne shvatam tu euforiju kad udje musko u svlacionicu...Mi smo se u osnovnoj ceo zivot presvalicili u jednoj jer nije bilo uslova da nas razdvajaju...a sad u srednjoj imamo odvojeno i najvece ***** prave frku kad udje neko od pripadnika suprotnog pola...a imamo i biser gde je devojku kao sramota da se skine pred nama, pa ide u wc da se presvuce...:zroll:

Mozda joj je mali...pupak...
Hocu reci, mozda ima kitu, a na vas gleda samo kao na drugarice, sta ces...

To je samo trip, i to je prolazno. Mada doduse, taj trip sam ja imao sa 10 godina, a ovo je vec djevojka za udaju stasala.

Kupaci nisu uvek izgledali tako kako izgledaju danas, nekada je jedini nacin da devojku vidis toliko razgolicenu bio da je vidis u vesu, pa je to valjda zaostalo, kao i mnoge druge zatucanosti... A uostalom (sad ovo je upuceno samo tipovima) jel vama isto da neko vasu devojku gleda u kupacem i u vesu? Ves prosto predstavlja nesto intimnije...

Kupaci nisu uvek izgledali tako kako izgledaju danas, nekada je jedini nacin da devojku vidis toliko razgolicenu bio da je vidis u vesu, pa je to valjda zaostalo, kao i mnoge druge zatucanosti... A uostalom (sad ovo je upuceno samo tipovima) jel vama isto da neko vasu devojku gleda u kupacem i u vesu? Ves prosto predstavlja nesto intimnije...

Mislim da ti je covek vec odgovorio :arrow:

Pa da vi reagujete isto u donjem vesu i kupacem, vjerovatno bismo i mi :)

Ima tog tripa, jest xD Ali npr. Mene bas briga da li sam u kupucem, donjem vesu, pidzami, farmerkama i briga me za onog ko gleda ili ko se vec nasao tu. Nek gleda kad je vec tu. I da, cure su panicari kad im se upada u svlacionicu, ali to je samo iz fazona ponekad. A ponekad je to i kao "a jaoo bum tras ne slaze mi se majica sa gacicama, to ne sme da se vidi jaoo' bauk -.-.

Hehe, kako ja znam :D

Mene realno bas briga... Izadjem iz svlacionice u gacama (boksericama, kako kad) i odem do radijatora u hodniku da se obucem, posto je hladno u svlacionicama... Ima par likova koji uvedu devojku u svlacionicu i onda se svi skinu i zezaju je :D A nju pa bas briga samo se pravi :D

Back