ZENEE I GLASANJE

ajmo iz pocetka na temu..
ja volim zdravu konkurenciju..
monopol nikad nije bio dobar..
ko ima veci broj mesta u parlamentu?
onda predsednik mora da bude iz druge struje..
tako je jedino zdravo za drzavu..

Znacenje nije isto - algebra i aritmetika su razlicite stvari.

kako volimo da zapetljamo i tamo gde ne treba.
Изворно се под „алгебром“ подразумевала теорија „алгебарских“ једначина, у којима су помоћу „алгебарских“ рачунских операција (сабирање, одузимање, множење, дељење итд.) повезане познате и непознате величине
nista vise od ovoga nisam mislila pod pojmom algebre, a tako se i u zargonu upotrebljava. barem kod nas. :)

ako se ne varam rekli su mi da zivis u EU, ako se varam izvini sto sam te povezala sa tom demonskom tvorevinom.

Изворно се под „алгебром“ подразумевала теорија „алгебарских“ једначина, у којима су помоћу „алгебарских“ рачунских операција (сабирање, одузимање, множење, дељење итд.) повезане познате и непознате величине
nista vise od ovoga nisam mislila pod pojmom algebre, a tako se i u zargonu upotrebljava. barem kod nas. :)

ako se ne varam rekli su mi da zivis u EU, ako se varam izvini sto sam te povezala sa tom demonskom tvorevinom.
pa cao :zper:
devil-wallpaper-2.jpg

Ko li ti je to rekao? Ti vidim imas bas 'pouzdane' saradnike, te znas koji su to 'oni nasi', te znas gde sam ja, te o piletu imas neke informacije??? Prosto se pitam ko si ti u stvari :mrgreen:

vi ste izabrali socijalistu..
a mi nismo, al smo ga dobili :D pa smo na istom..
socijalizam i tamo i ovde..

oni su izabrali,ja sam bojkotovala izbore zbog nedostatka korektnog kandidata
ma bre dive sve je to farsa,socijalizam,kapitalizam,komunizam,imperijalizam...izlizaste tastature a konkretno lutrija kako ce ciji predsednik da se preokrene
jer cim budu izabrani i prethodnik im preda drzavne tajne svi splasnu i vise nema one energije,ja cu ovo ja cu ono
necu vise da se uplicem na temu

Pricas pogresne stvari. Mozda je i sve sto pises u "zargonskoj upotrebi" - netacno?

Pricas pogresne stvari. Mozda je i sve sto pises u "zargonskoj upotrebi" - netacno?

ono za algebru je c/p sa wikipedie, a ti se mani filozofije u sitna crevca. zene ne vole previse taj vid onanije.
a da li je tacno ono sto pisem, pa, pisem o onima koji ce formirati vladu kod nas i o uporednim brojevima sa onima kojima to nece uspeti. da li je to netacno, upotrebi svoju aritmetiku i brzo ces doci do ? :mrgreen:

ono za algebru je c/p sa wikipedie, a ti se mani filozofije u sitna crevca. zene ne vole previse taj vid onanije.
a da li je tacno ono sto pisem, pa, pisem o onima koji ce formirati vladu kod nas i o uporednim brojevima sa onima kojima to nece uspeti. da li je to netacno, upotrebi svoju aritmetiku i brzo ces doci do ? :mrgreen:

Uzgred oduzimanje i deljenje nisu operacije. To nisu sitna crevca, vec bezis sa onoga sto je potvrdjeno da ne znas, a hoces da koristis kao znanje.

----------
A vidis kako smeta to sto zoves "onanijom" - vrati se ti lepo na temu - smaras vec vise strana.

Uzgred oduzimanje i deljenje nisu operacije. To nisu sitna crevca, vec bezis sa onoga sto je potvrdjeno da ne znas, a hoces da koristis kao znanje.

----------
A vidis kako smeta to sto zoves "onanijom" - vrati se ti lepo na temu - smaras vec vise strana.

ufff, kako muski vole filozofiju.
ne bezim ja ni od cega, nego ti od prostih radnji sa znacima +, -, :, x
izracunaj o onome sto pisem, pa vidi da li pisem netacne stvari.:mrgreen:

vratila se na temu, nisam od nje ni bezala sa raspravom u sitna crevca. ;)

ufff, kako muski vole filozofiju.
ne bezim ja ni od cega, nego ti od prostih radnji sa znacima +, -, :, x
izracunaj o onome sto pisem, pa vidi da li pisem netacne stvari.:mrgreen:

vratila se na temu, nisam od nje ni bezala sa raspravom u sitna crevca. ;)

Pises netacne stvari:

- ne znas sta je algebra,
- ne znas da ne postoje proste operacije,
- ne znas da oduzimanje i deljenje nisu operacije.

--------
Ono sto fakat ne znas - tu redjas smajlije, tamo gde je nesto diskutabilno, tu nastupas kao apsolutni znalac. Problem je sto te prvi deo diskvalifikuje...

Back