ZENEE I GLASANJE

ti znalci su obicni ljudi iz okruzenja zainteresovani za politiku...
to nisu SVE zene to su zene odredjenog profila, to je tip zene drugar

Oni su obicni ljudi, ali su znalci? U tu mnozinu si i sebe ubrojao...

I kako znas da li se neko razume u politiku? Mislis da celodnevno naklapanje o istoj donosi taj kvalitet?

A takav tip muskarca ne postoji?

Oni su obicni ljudi, ali su znalci? U tu mnozinu si i sebe ubrojao...

I kako znas da li se neko razume u politiku? Mislis da celodnevno naklapanje o istoj donosi taj kvalitet?

A takav tip muskarca ne postoji?
neeko ko prati politiku i razume se u nju, pogledaj u okruzenju, pa proceni...
naravno da postoje i muskarci ali ovo je temilica o zenama

cula sam neke traceve i sad ne znam sta cu :(
ali dobro ili ce da bude A ili B, mada i ako bude ovo B, ne verujem d ace biti neke promene sustinske
a neki C bas bi iznenadio
tj bice nekih sitnih promena koje su mozda i bitnije ali ovako generalno i ne zavisi od shefova nego od svetskih kretanja i gde je mesto srbije tamo
tj mozda da su neki bas bas izuzetni masoni

drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...
govnjivom motkom pa ko ziv ko mrtav :zper:
i nije da se maleni broj zena razume u politiku nego u globalu vecina ljudi ne razume kako funkcionisu ni stranke, ni izborni sistem, ili ne daj boze programe stranki, sto doduse kod nas nije ni bitno jer svi rade isto sta god pricali :) sa tim u vezi, pogledati opet prvu recenicu posta :)

a tek neustavni treci mandati i ostale svinjarije u vrhu...ma koga briga dok god clanska karta obavlja posao jel da :))) svi se lizu, svi se potpomazu medju sobom, a na kraju ljudi kao glasaju :))) bolje onda postavis tiranina, cara ili koga god vec i bar ne zivis u lazi :)))

nego bas me zivo zanima kolku cete izlaznost da imate :)

Back