ZENEE I GLASANJE

A žuti licemeri zaboravljaju da napomenu da se diktator Tadić treći put protivustavno kandidovao. :lol:

Opste poznato je da je jedna tipicna osobina Srba to sto lako i brzo zaboravljaju.

Mensch-Maschine otvorio sezonu klasicnog ldp-ovskog baljezganja....sad cekamo ostale, koji ce da placu i cvile zbog Borhanovog pop*saja. :gace:

Jos jedna stvar me raduje: u Vojvodini Cedini imaju samo jedan mandat. :klap:

Poslednja izmena:
ebiga to su nasi demokrate i konzervativci, mada po evropi nisu tako dva bloka kao u USA? vise nalik nama, ovi mali nisu tako mali pa en znas kako ce da iznenade
ili u VB, mada i tamo su se valjda njihovi ldp-ovci ustekali, ovo nisam sigurna bash
ono zamisljas tako ako si neraspolozen :lol:
al kad pljujes na svoje nesto i ti tu spadas . ovo je isto kao tema RUPA :I(

Opste poznato je da je jedna tipicna osobina Srba to sto lako i brzo zaboravljaju.

Mensch-Maschine otvorio sezonu klasicnog ldp-ovskog baljezganja....sad cekamo ostale, koji ce da placu i cvile zbog Borhanovog pop*saja. :gace:

Jos jedna stvar me raduje: u Vojvodini Cedini imaju samo jedan mandat. :klap:

Meni uopšte nije jasno zašto tebe pogađa politička situacija u Srbiji? To zaista ne razumem. :(

Glava i ventili su me iznenadili. Usisni ventil cist njegova komor cista ali zato izduvni ventil i njegova komora po povrsini imaju garez a ispod garezi naslagu cvrste materije braon boje prilicno cvrste. Moja predpostavka je da potice od sintetike jer ovako nesto nisam video ni na jednom motoru koji radi samo na ricinus. ,,,,,,,,

Dobro jutro. ;)

Lecio bih ja to drugacije. Da vidim ko ima partijsku knjizicu...pa onda udri. :whistling:
Diktatura , jednopartijski sistem i batine... bravo :eek:
Ko zna zašto je sve ovo dobro... ili nije... Nek se samo nešto dešava, pa da bude zanimljivo.

Ja bih samo trebao već jednom da prestanem da potcenjujem razmere zatupljenosti prosečnog srbistanca.
:ok:

Јес' свеца му, наркоманска секта скоро увек буде око цензуса!

:super:

Diktatura , jednopartijski sistem i batine... bravo :eek:

Nekima samo to pomaze. ;)

Nego, uk*njala joj se baba u zivot. :worth::worth::worth:

hahahaha.jpg

Back