zene

znaci ocekujete da se frajer polomi oko vas a vi jedno sto umete jeste da trepcete :huh:
p mi zene stvarno umemo da budemo uzasna bica :lol:

pa jeste tele ravnopravnost sta sad ****** palac :lol:

elem ja sam cvece jednom nosila u rl al ne na sastanak nego sam napravila scenu za pamcenje :mrgreen: iz cistog destilovanog hira heh bio sam mlad pa sam sutradan isla da se iskupim sa sve cvecem :D

i btw pravi frajer nikada ne bi cvece smatrao oduzimanjem muskosti..to moz tako da shvati jedno kvazi frajer :)

au bre zene...mislim stvarno jeste tacno to sto kazu za nas pitas ih koliko je sati a one kazu ima 27 stepeni napolju :lol:
dakle da morate da se udvarate..naci plavooka mora delovanje a ne pasivnost..kak biste to radile

el bi pevale serenadu pod prozorom? :rumenko:

hahahahahahahaha....pa zensko da mi peva serenadu pod prozorom izvristao bi se od smeha :hahaha:....neka druga vrsta udvaranja...sta znam:per:

bre lepa, ni ja se nikad nisam udvarala nekome( uglavnom oni krenu prema meni:rumenka:)...
sad me baci u dilemu: )

a šta znam, jel on zna da ti uopšte postojiš i tako to:p?

Nista jednostavnije.

Setnja pored rijeke,kiseljenje kupusa,treba ti neko pokazati par akorda na gitari,zajedno se naganjavate u kuhinji oko sarme,das mu pomoc u francuskom,pijete tamno niksicko i urlate ko mahniti,ako nemas blage veze sa sahom mazni mu koju figuru,pozovi ga na bilijar...ima toga hrpa...

Mi smo poprilicno laka roba ...

Ajte zenske,dajte si malo maste.

E Boga mi...mene je moja prva ljubav pozvala na cokoladu! Videla valjda da od mene nema nista...Elem, odemo mi tako u prodavnicu da kupimo cokoladu...kad - ona zaboravila pare kod kuce!!!

Prodavacica nas gleda, a ja onda istupim kao pravi muskarac - Znate, teto...nama se jede cokolada, ali smo zaboravili pare kod kuce...donece moja mama, sad kada krene na posao...:D
Posto nas je zena poznavala, i nas i nase matorce, dala nam je cokoladu na veresiju...:rumenko:

Idemo mi tako, setamo musavi, drzimo se za ruke...imali smo 7 godina:lol:

Jest da sam ja izvadio stvar, ali to se ipak vodi da je ona mene zvala na cokoladu:)

E Boga mi...mene je moja prva ljubav pozvala na cokoladu! Videla valjda da od mene nema nista...Elem, odemo mi tako u prodavnicu da kupimo cokoladu...kad - ona zaboravila pare kod kuce!!!

Prodavacica nas gleda, a ja onda istupim kao pravi muskarac - Znate, teto...nama se jede cokolada, ali smo zaboravili pare kod kuce...donece moja mama, sad kada krene na posao...:D
Posto nas je zena poznavala, i nas i nase matorce, dala nam je cokoladu na veresiju...:rumenko:

Idemo mi tako, setamo musavi, drzimo se za ruke...imali smo 7 godina:lol:

Jest da sam ja izvadio stvar, ali to se ipak vodi da je ona mene zvala na cokoladu:)

u tim godinama? pa bravo bravo, šta drugo:super:

Back