zene

u tim godinama? pa bravo bravo, šta drugo:super:

Ma znas sta prijatelju...ja sam posle mnogo, mnogo godina skont'o...da se njoj jela cokolada...pa iscimala mene magarca u prodavnicu, uzela cokoladu...a znala je da nema pare...i da cu ja to da resim...ona je samo mudro cutala, ha, ha, ha...
Nema veze, opet je to meni OK...a i desava mi se ponakad i u ovim godinama da me naguze zene na slican nacin... :-)

Inace, bio sam pametniji tada nego sada...vid'o ja jedan prsten...sestrin je bio cini mi se, ali ga nije nikad nosila...J alepo pit'o nju da mi da to...cude se svi - sta ce mi prsten kog djavola...
Kada sam video doticnu gospodjicu (koja se inace uobrazila od kako smo krenuli u skolu...), lepo sam izneo svoj predlog - Evo ti prsten...al' da me poljubis :-)
I poljubila me je...he, he, he...u obraz doduse...ali poljubac je poljubac :-)
I dao joj ja prsten...koji ce mi ***** prsten, ha, ha, ha...

Poslednja izmena:
Ja bih mu pod balkon mesto serenade naredjala serpe i lonce sa raznim djakonijama,pa pustila miomirise da se sire..a kad on preko balkona,a ja onda suknju do ramena i pevaaaaaaaaaj...

ja uvek ponesem lovu,a savetujem to i ostalim devojkama. otkud znas sta moze da mu padne na pamet---zamisli iznervira se zbog necega(nepoznatog) ,ustane od stola,i samo izadje iz lokala

ma idi bre...nije mi se desilo,ali mi se nece ni desiti da nemam da platim ako mi se desi...

Ima tu više tehnika.
Zavodljivi glas, dama u nevolji, zbunjeno šetanje prstićima po njegovim butinama, poziv da ti reši neki problem koji ne postoji, pravljenje omiljenih kolača (osim ako se desi da ne ceni trud, pa odbije kolače!), hvaljenje njegove sposobnosti, inteligencije, muževnosti, spretnosti, duhovitosti.
Jednom reči, učiniti da se oseća kao Supermen.

Mada, neki su nesigurni pa neće shvatiti to sofisticirano...
Možda je ipak u tom slučaju najbolje što Lajterka reče, uhvatiti ga direktno :lol:

A neki će i ako ga pogledaš umisliti da si zaljubljena... Ima ih raznih...

Back