NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
brte minlli ova novalsta je najveca forumska fuksa sa svima se ebe))))))

el ovo trebalo da bude duhovito ili uvredljivo? posto meni nije ni jedno ni drugo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au bre zene...mislim stvarno jeste tacno to sto kazu za nas pitas ih koliko je sati a one kazu ima 27 stepeni napolju
dakle da morate da se udvarate..naci plavooka mora delovanje a ne pasivnost..kak biste to radile
el bi pevale serenadu pod prozorom?![]()
Istini za volju nikad žene nisu tražile da budu ravnopravne u striktnom smislu reči, samo da ne budu ugnjetavane.
Govorimo o onim pravim ženama, naravno.
au bre zene...mislim stvarno jeste tacno to sto kazu za nas pitas ih koliko je sati a one kazu ima 27 stepeni napolju
dakle da morate da se udvarate..naci plavooka mora delovanje a ne pasivnost..kak biste to radile
el bi pevale serenadu pod prozorom?![]()
bre lepa, ni ja se nikad nisam udvarala nekome( uglavnom oni krenu prema meni)...
sad me baci u dilemu: )
a šta znam, jel on zna da ti uopšte postojiš i tako to?
Ja mogu samo da urlamtu sam strucnjak
Jedna moja prijateljica slala frajeru cveće. A na kraju sazna da je oženjen, pa mora da je cveće primila žena.
i ti mislis da je dovoljno samo da postojim
a bre sto ste nekreativni ne mogu vako da saradjujem![]()
što bi u prevodu značilo: bem te u vugla
E Boga mi...mene je moja prva ljubav pozvala na cokoladu! Videla valjda da od mene nema nista...Elem, odemo mi tako u prodavnicu da kupimo cokoladu...kad - ona zaboravila pare kod kuce!!!
Prodavacica nas gleda, a ja onda istupim kao pravi muskarac - Znate, teto...nama se jede cokolada, ali smo zaboravili pare kod kuce...donece moja mama, sad kada krene na posao...
Posto nas je zena poznavala, i nas i nase matorce, dala nam je cokoladu na veresiju...
Idemo mi tako, setamo musavi, drzimo se za ruke...imali smo 7 godina
Jest da sam ja izvadio stvar, ali to se ipak vodi da je ona mene zvala na cokoladu![]()