Žene u muškom wc-u ili uniseks toaleti

Pa... gledam da se ni u ženskom, ni u muškom javnom toaletu ne pojavim. Ne zastirem toalet papirom WC dasku, ali se trudim da je ne dodirnem fizički nikako.
Kaže mi prijatelj, muškarac, da ipak radije ide u ženski WC. Nisam htela da mu kvarim tu sliku svojim iskustvima zbog kojih bi muški WC ipak bio moj izbor.

Radije držim stvari pod kontrolom tako da odvrnem česmu kad sam makar par koraka u svom dvorištu. :zcepanje:

Bila sam na putu,stala sam,moram u wc,velika pumpa,bio je tu i neki autobus pun putnika, zenski svi zauzeti,muski nisu i naravno usla sam u muski wc
Da li ste doziveli da zene ulaze u muski wc..kakva je bila vasa reakcija ?
I sta mislite o tome ?
na vecim veseljima u restoranima,ulazi se gde ima mesta.Ne vidim neki problem,kada je muka.

sve su tu opcije u igri kad je gužva recimo viđao sam da momak vodi devojku u muški wc uđu tamo u kabinu njih dvoje jer je u ženskom prevelika gužva i obrnuto riba vodi momka u ženski jer je u muškom gužva,nikad nisam kročio u ženski wc ali kad bi bila frka ne bi oklevao ni sekundu i sasvim je u redu što i žene tako razmišljaju to je nužda posao od pola minuta ili tako nešto kakve veze ima

Bila sam na putu,stala sam,moram u wc,velika pumpa,bio je tu i neki autobus pun putnika, zenski svi zauzeti,muski nisu i naravno usla sam u muski wc
I sta mislite o tome ?
Sve vise se uvode zajednicki wc u kafanama i restoranima. Sasvim normalno ako je guzva da udjes u muski.

I sta mislite o tome ?
jesam
na svim putovanjima na svakom odmorištu žene su opsedale muške toalete.
nemam komentar na tu pojavu.
neće da sačeka uljudno i da piški u toaletu za žene već hrli u muški toalet da bi bilo brže da bi imala vremena da iscima cigaru pr nego što opet krene na put..

I sta mislite o tome ?

Vi žene ne možete da održite kontinualan konzistentan mlaz, nego prskate na sve strane.
Ako si išla na šolju i nisi prskala po pisoaru - oprašta ti se.

I sta mislite o tome ?
Šta imam da mislim, žene se u proseku duže zadržavaju u WC-u, i neka nije mogla da čeka. Uostalom u mojoj gimnaziji se to dešavalo pa nikom ništa.

Back