Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 58.702
Jeste, kod bake na selu ste imali unisex čučavac svi redom.
Brišite opet "gospodo od praziluka"
Brišite opet "gospodo od praziluka"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Cucavac postoji samo po splavovima. Ima gde da ode.Recimo tamo nikad nisam čuo babu da je ikog kritiko ala oko zapišanosti okolo?
Inače, lekari su došli do zaključka da je čučavac najzdraviji i da nosi najmanje zdravstvenih rizika
Jesam doživeo sam i ne smeta mi ..Bila sam na putu,stala sam,moram u wc,velika pumpa,bio je tu i neki autobus pun putnika, zenski svi zauzeti,muski nisu i naravno usla sam u muski wc
Da li ste doziveli da zene ulaze u muski wc..kakva je bila vasa reakcija ?
I sta mislite o tome ?
od kud ti znasovo nema veze sa istinom i svakako da ce zena ako udje u muski wc da ode u kabinu gde je wc solja
pa sad,...... nasi muskarci su necisti sto se tice WC-a. Pisaju po dasci, po podu po zidu..................a svaki normalan covek, a pogotovo dame, gade se take nehigijene. Narocito su necisti WC-i na autoputevima gde skrecu gastarbajteri.Bila sam na putu,stala sam,moram u wc,velika pumpa,bio je tu i neki autobus pun putnika, zenski svi zauzeti,muski nisu i naravno usla sam u muski wc
I sta mislite o tome ?
Pa zavisi od kulture sredine.Bila sam na putu,stala sam,moram u wc,velika pumpa,bio je tu i neki autobus pun putnika, zenski svi zauzeti,muski nisu i naravno usla sam u muski wc
I sta mislite o tome ?
fora je bila da se svi i muskarci izene nabiju u jedan wc,cesto u muski i puse cigarete da ne bude zabune za vreme odmoraŠta imam da mislim, žene se u proseku duže zadržavaju u WC-u, i neka nije mogla da čeka. Uostalom u mojoj gimnaziji se to dešavalo pa nikom ništa.
Usvajaš feminističku propagandu Jugoslave, nije lepo.Ni u snu.
Ne kaze se uzalud - muske svinje.