Žene u muškom wc-u ili uniseks toaleti

Bila sam na putu,stala sam,moram u wc,velika pumpa,bio je tu i neki autobus pun putnika, zenski svi zauzeti,muski nisu i naravno usla sam u muski wc
Da li ste doziveli da zene ulaze u muski wc..kakva je bila vasa reakcija ?
I sta mislite o tome ?
pa sad,...... nasi muskarci su necisti sto se tice WC-a. Pisaju po dasci, po podu po zidu..................a svaki normalan covek, a pogotovo dame, gade se take nehigijene. Narocito su necisti WC-i na autoputevima gde skrecu gastarbajteri.

Bila sam na putu,stala sam,moram u wc,velika pumpa,bio je tu i neki autobus pun putnika, zenski svi zauzeti,muski nisu i naravno usla sam u muski wc
Da li ste doziveli da zene ulaze u muski wc..kakva je bila vasa reakcija ?
I sta mislite o tome ?
Pa zavisi od kulture sredine.
Na pr u americi se cesto desavalo da zene upadnu u muski wc. Pogotovu u klubovima, kaficima i td.. E sad jednom sam bio za pisoarom koji je bio najblizi i izlazi pijana ameuikanka sa deckom, vidi me kako obavljam posao i onako odvaljena prilazi, naginje se (jer su pisoari imali one male paravancice) i gleda. I ja u tom: alo eee! Decko prilazi i odvlaci je.
Nije da imam traumu od toga, ali ne volim duple arsine. Da sam ja tako pijan uleteo u zenski wc i poceo da zevam u neku kako piski, zvali bi policiju i bio bih zaveden kao sex offender.

Šta imam da mislim, žene se u proseku duže zadržavaju u WC-u, i neka nije mogla da čeka. Uostalom u mojoj gimnaziji se to dešavalo pa nikom ništa.
fora je bila da se svi i muskarci izene nabiju u jedan wc,cesto u muski i puse cigarete da ne bude zabune za vreme odmora

kada je frka a muski wc prazan u tom trenutku nije nista strasno da se udje u kabinu u muskom wc-u
ali ipak bih i dalje zadrzala da svako ima svoj wc-e

Back