Žene u muškom wc-u ili uniseks toaleti

prvi put cujem da u beogradu postoje uniseks toaleti..reci gde ?
U većini novijih restorana i kafića, tačnije mislim da samo neki baš fensi restorani održavaju odvojene toalete...recimo Buda bar, Suvenir, Butique, Šuma na jezeru i stare kafane, svi ostali prave unisex ili čak samo jednu kabinu...Ne računam one budžake gde izmišljaju dva toaleta, a nema mesta ni za jedan pristojan...

i da se popne na šolju, jednu su našli kad je razbila šolju kako leži u kabini...živa, ali se slomila...
u firmama je poznato da muski toalet naspram ZENSKOG lici na APOTEKU!

u njihovom sam imao prilike videti kada sam pobrkao slucajno, sav onaj prizor ... zapusena vc solja ...binde u vc solji...i u kanti binde aj to je ok ako je upakuje u neku kesicu pa diskretno ali ne da gledas krvavo ...

o nama govore ovakvi i onakvi ali nam ej bar vc idealan naspram njihovog...

Obicno ludace i puritanke koje misle da je njima sve dozvoljeno ulaze u muski wc a da nisu prijateljski raspolozene prema muskarcima....
Prijateljski raspolozene zene ili ne ulaze u muski WC ili kad udju zavrsava se sa obavljanjem obostrane nuzde....neka druga vrsta igrica...

Em ne umeju da cute i kad udju u muski WC ...
Ove koje su prijateljski raspolozene progovore sve smisleno a posle to zamene mnogo prigodnijim zvukovima..

Zato su reakcije muskaraca na zene u muskom WC nekad bez odobravanja, jer su imali iskustva sa namcorima i puritankama koje misle da njima sve dozvoljeno , a muskarcima ne treba jos jedno mesto gde ce da im kake iako je WC u pitanju...

Do 21 , 22 godine, devojke su dobro dosle u muske WC , pre svega zato sto nisu cangrizave i tacno znaju zasto su dosle i postuju musku teritoriju na koju su stupile...
I bolji su ljudi....

Balkanke u muskom WC su kao Balkanke sa malim detetom na plazi , ocekuju da svi uoce da one imaju dete, da su majke, da im se sklanjaju, da mogu da zatrpavaju gov.na koju njihova mala deca naprave...i slicne normalne stvari za njih...jer dete je...jos njihovo..

Izmisljeno.
Zenski je uvek prljaviji od muskog:vnaocare:
Gde nema puno cigana, ovo je u praksi tacno, ali mozda moze da se tumaci vec pomenutom brojnoscu upotrebe zenskog WC , ocigledno da su prometniji bar 5 do 10 puta......i navikom ili potrebom da vise trose WC papira...zene to trose mnogo mnogo vise od muskaraca....sad ne bih o tome sta im sve pada na pamet da bacaju u solju , to ne mogu da opravdam..

U jednom klubu u BG u zenskom WC su 2 korpe, u muskom 1, zenski deo ima 3 kabine, muski 2, samo jednom mi nije bilo nesto dobro ...odsedeo sam 20 min , bez neke nuzde u muskoj kabini , niko me nije uznemiravao , svi su mogli bez mnogo cekanja da koriste drugu....za to vreme sam slusao svadje u zenskom delu , zajednicki je ulaz...
E to je slika kad dolaze samo odrasli ljudi u neki klub...
Kad nema klinaca i studentarije nizih godina...

Treba uzeti u obzir da kulturu koriscenja WC nemaju u seoskim sredinama i planinskim sredinama i juznije...to je relativno lako resiti tako sto se naprave slike uramljene sa uputstvima kako se koristi WC i sta treba znati o ponasanju...tako je bolje nego oslanjati se na prethodna znanja ili se ljutiti zbog nekulture...

Bila sam na putu,stala sam,moram u wc,velika pumpa,bio je tu i neki autobus pun putnika, zenski svi zauzeti,muski nisu i naravno usla sam u muski wc
Evo ako koza laze rog ne laze...

Cim imate takvu psihu ona se pokaze i u detaljima u recniku...
Zasto bi ulazak u muski WC bio naravno osim ako nije rec o osobi koja sebi dozvoljava sve i svasta, bez obzira na utvrdjene i sa razlogom postavljene norme....

Back