Да ли се може волети две жене у исто време ?

Колико жена се може волети истовремено ? Мислим на љубавно волење, молим за одговоре из искуства !

• Једна

glasova: 3 33,3%
  • Две

glasova: 2 22,2%
  • Три

glasova: 1 11,1%
  • Све које мене воле

glasova: 3 33,3%

• Ukupno glasova
    9
Treci valjda nije potreban za srecnu vezu.
Radi se o tome da se ti odnosi često svode na prevare, pa se onda automatski postavlja pitanje kvaliteta svakog odnosa ponaosob. Ne zato što ne možeš voleti petoro njih u isto vreme, nisam probala ali verovatno može :mrgreen: nego zato što to retko bude potpuno transparentno. A čim nije potpuno transparentno to onda otvara niz drugih pitanja.

Бог је то уредио. МОРА једна да превагне. Не могу се волети две истим интезитетом и начином. Једно је волети ЖЕНУ а друго волети ТЕЛО друге жене. Чак ако волиш и њен дух, верујем да само у једној мора превагнути оно што је за тебе пресудно.

Бог је то уредио. МОРА једна да превагне. Не могу се волети две истим интезитетом и начином. Једно је волети ЖЕНУ а друго волети ТЕЛО друге жене. Чак ако волиш и њен дух, верујем да само у једној мора превагнути оно што је за тебе пресудно.
Kako moze da postoji “nacin” na koji se neko voli? To mozda muskarci tako nesto osecaju ali meni je to neshvatljivo..

Zato si i nesnadjen.
Кад се буду легализовале магичне печурке и кад будем могао да зарађујем без да имам контакта или било какве интеракције и са ким, тад ми стање духа неће зависити од других.

Back