CAHJAP
Početnik
- Poruka
- 41
Ako želiš tačno znati sa koliko muškaraca je spavala devojka ili żena, pomnoži njen odgovor sa 5. Za muškarce sa koliko żena su spavali, odgovor podelite sa 3.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zaboravi da pomnožiš sa pet"Drago mi je sto smo se upoznali, svidjas mi se, ali pre nego ovo postane ozbiljno, ajde da mi kazes, sa koliko njih i koliko puta si se iebala?"
Hahahahahaha....zamisli ovu konverzaciju![]()
ne zaboravi da pomnožiš sa pet![]()
Ja sam kilometrazu u mladosti pravio koliko sam mogao i ne mogu od zene ocekivati da je nevina. Nevine zene su veoma proracunate zene ,gledaju da se bolje prodaju i na taj nacin bolju partiju uhvate a vole sex kao i sve ostale i ako takvu ozenis citav zivot ce ti biti nikakav tj proracunat sta ce komsiluk reci ovi oni,novac itd. Ne mislim da zena mora dati svakom ko je pita ali da ima neku istoriju iza sebe ,da rado, zna i sta hoce u zivotu i sta valja sta ne. Mnogi se boje da ju je drugi bolje tucao a o tom se ne prica tj nesigurnosti muskarca.Pa pomozi im tako sto ces im reci da ne menjaju i ne nabacuju kilometrazu, kao da ce njom biti pametnije i iskusnije za nekog poslednjeg koji treba da svari sve njihove promasaje,nemoj nas da ubedjujes da smo veci muskarci ako imamo za to zeludac
M i z nema sta da traze u istom kosu ni po cemu.Ja sam kilometrazu u mladosti pravio koliko sam mogao i ne mogu od zene ocekivati da je nevina. Nevine zene su veoma proracunate zene ,gledaju da se bolje prodaju i na taj nacin bolju partiju uhvate a vole sex kao i sve ostale i ako takvu ozenis citav zivot ce ti biti nikakav tj proracunat sta ce komsiluk reci ovi oni,novac itd. Ne mislim da zena mora dati svakom ko je pita ali da ima neku istoriju iza sebe ,da rado, zna i sta hoce u zivotu i sta valja sta ne. Mnogi se boje da ju je drugi bolje tucao a o tom se ne prica tj nesigurnosti muskarca.
što je za jednu osobu otpadak, za drugu je blago.
Ima to na jednoj kanti u Insbruku
Znam ih dosta koji su ozenili suzdrzanu i nisu u braku ni godinu muz vec trazi sa strane jer mu je dosadna,kako je u sexu tako je i u ostalim stvarima,nema tu razlike, da se ne zavaravamo, niko ne trazi sa strane ako ima dobru vezu osim ako ima komplekse da se pokaze u selu da je faca.M i z nema sta da traze u istom kosu ni po cemu.
А онај који једе из ње сигурно ужива више у буђавом сендвичу по ком је други балио него у свеже направљеном.![]()
Ja zene ne vrednujem po lajanju i fejk iskustvu,nego po posvecenosti a ocigledno se nisu drugima posvetile ako ih menjaju,odakle ti onda ideja da su bolje posvecene tebi,mislis bas ces da se pokazes istaknes izdvojis od ostalih pa ces da je ukrotis,vaziZnam ih dosta koji su ozenili suzdrzanu i nisu u braku ni godinu muz vec trazi sa strane jer mu je dosadna,kako je u sexu tako je i u ostalim stvarima,nema tu razlike, da se ne zavaravamo, niko ne trazi sa strane ako ima dobru vezu osim ako ima komplekse da se pokaze u selu da je faca.
Kako moze biti bolja i pouzdanija ako se nece zaustavitiVi mislite da vrednost zavisi od vas, ali ne. Žena koje je imala iskustva može biti mnogo bolja i pouzdanija od neke neiskusne koju će svako posle kad je oženite moći da zaskoči ako bude uporan i osvoji je komplimentima, pažnjom itd.
Ako vam je to jedini ili jedan od najbitnijih kriterijuma,onda niste svesni šta sve propuštate
Ako nesto nije u redu i ode to je iskreno a ne proracunato sto je najgora opcija.Treba da imate slicna razmisljanja,iskustva, zene koje nisu mjenjale partnere daleko vise razmisljaju kako bi bilo sa ovim ili onim, to momci koriste i to masovno ,takve su i najbolje,udate zene koje su se uzdrzane udale,sa muzem sve uzdrzano pa kad osjete sa drugim sta sve moze ,ne znaju ni gdje udaraju i opet odu muzu ,nikakvih obaveza prema njima.Ja zene ne vrednujem po lajanju i fejk iskustvu,nego po posvecenosti a ocigledno se nisu drugima posvetile ako ih menjaju,odakle ti onda ideja da su bolje posvecene tebi,mislis bas ces da se pokazes istaknes izdvojis od ostalih pa ces da je ukrotis,vazi
Totalno netacno i nelogicno,da vise razmisljaju od onih koje nonstop menjaju,imao sam i nevine i dvocifrene i kao sto rekoh nema sta da se trazi s njima i dokazuje da ostanu u ozbiljnom odnosu,nemaju za to kapacitet,nek ode nevina da experimentise i postace trulex kao druge,ja sam izvukao maximum iz svake pa i iz njeAko nesto nije u redu i ode to je iskreno a ne proracunato sto je najgora opcija.Treba da imate slicna razmisljanja,iskustva, zene koje nisu mjenjale partnere daleko vise razmisljaju kako bi bilo sa ovim ili onim, to momci koriste i to masovno ,takve su i najbolje,udate zene koje su se uzdrzane udale,sa muzem sve uzdrzano pa kad osjete sa drugim sta sve moze ,ne znaju ni gdje udaraju i opet odu muzu ,nikakvih obaveza prema njima.
Zato je u Srbiji svaka druga osoba kao Serlok Holms i odličan matematičar."Drago mi je sto smo se upoznali, svidjas mi se, ali pre nego ovo postane ozbiljno, ajde da mi kazes, sa koliko njih i koliko puta si se iebala?"
Hahahahahaha....zamisli ovu konverzaciju![]()
Zasto je nelogicno, i muskarac koji nema iskustva trci ko lud za svakom tj nije ostvario neke stvari u mladosti a koji jeste je daleko opusteniji, zasto mislis da je to kod zena drugacije, samo nemoj da se iznenadis jednom.Totalno netacno i nelogicno,da vise razmisljaju od onih koje nonstop menjaju,imao sam i nevine i dvocifrene i kao sto rekoh nema sta da se trazi s njima i dokazuje da ostanu ubozbiljnom odnosu,nemaju za to kapacitet,nwk ode nevina da experimentise i postace trulex kao druge,ja sam izvukao maximum iz svake pa i iz nje
I ja sam bio bez iskustva pa bih ostao s ribom na koju se lozim u neka zdrava vremena,za mene odavno nema iznenadjenjaZasto je nelogicno, i muskarac koji nema iskustva trci ko lud za svakom tj nije ostvario neke stvari u mladosti a koji jeste je daleko opusteniji, zasto mislis da je to kod zena drugacije, samo nemoj da se iznenadis jednom.