salko dinamitas Iskusan Poruka 6.866 21.06.2025. u 07:51 - Zašto su većina arheologa žene? #26 Elle: Nije Samo je malo glupo pripisivati to polovini čovečanstva, ako me razumeš Kliknite za proširenje... Samo volim da izazivam i nadam se masovnom napadu sa zenske strane.
Elle: Nije Samo je malo glupo pripisivati to polovini čovečanstva, ako me razumeš Kliknite za proširenje... Samo volim da izazivam i nadam se masovnom napadu sa zenske strane.
Elle Elita Poruka 16.511 21.06.2025. u 10:01 - Zašto su većina arheologa žene? #27 salko dinamitas: Samo volim da izazivam i nadam se masovnom napadu sa zenske strane. Kliknite za proširenje... Ne napadam no kažem
salko dinamitas: Samo volim da izazivam i nadam se masovnom napadu sa zenske strane. Kliknite za proširenje... Ne napadam no kažem
salko dinamitas Iskusan Poruka 6.866 21.06.2025. u 11:35 - Zašto su većina arheologa žene? #28 Elle: Ne napadam no kažem Kliknite za proširenje... Steta ,tema nije bas za ozbiljnu raspravu.
ja sam to bre Zainteresovan član Banovan Poruka 205 21.06.2025. u 12:51 - Zašto su većina arheologa žene? #29 Sensei: Pogledajte prilog 1725467 Većina arheologa su žene zbog njihove prirodne sposobnosti da kopaju po prošlosti Kliknite za proširenje... inace zabavljala sam se sa arheologom i on je isto kao sto i ti sovinisticka svinjo!
Sensei: Pogledajte prilog 1725467 Većina arheologa su žene zbog njihove prirodne sposobnosti da kopaju po prošlosti Kliknite za proširenje... inace zabavljala sam se sa arheologom i on je isto kao sto i ti sovinisticka svinjo!