Zene Prepoznaju Muskarca..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije me mrzelo da iscitam.iz postovanja prema trudu, makar se on sveo na copy paste sa neke stare teme.

izuzev pitkog stila i oldicnog izbora muzike, uzaludno se trudim da shvatim zasto, o zasto su ovi redovi dosli kao "odgovor" na moj upit o borbi polova?samoreklamerstvo i zivotno iskustvo proviruju iz svake recenice, ali to smo, da se ne lazemo, vec znali o Vama.
osim u slucaju da je gospodja za klavirom i dalje jedina zena ciji dekolte mirisete i da svoju animu isterujete iskljucivo kroz slova ispisana na pramcu ovog broda, ne vidim (a evo, dopustam da sam slepa kod ociju) kako Vas napisano stavlja u poziciju kvalitetnog sagovornika o isprepletenim, tananim notama musko zenskog plesa.koji je, ne zamerite, i dalje mnogo vise od spajanja jedinki u trenucima zanosa.
p.s; crna otkopcana kosulja svakako zasluzuje pohvale za stil
(Ihajj... napisao sam bio jedan predugačak post, pa sam ga obrisao, shvativši da ovo definitivno nije medij koji odgovara mom muška-alapača senzibilitetu)

Sem što ću ti reći da sam i ovaj, kao i sve svoje prethodne postove, iskuckao online bez kopipastiranja svojih prethodnih postova, postaviću ti samo jedno pitanje:

- Nakon što si svim svojim dosadašnjim fotkama ovde, postavila reper o svom gledanju na muškarce, tipa - ne, neću da gledam u bilo koga od vas neposredno, već samo posredno - preko zakovanog pogleda u njega ili Ga -

reci mi, još koliko ti vremena treba da zauzmeš ulogu polemičara, a ne voditeljke nekakve tok-šou emisije ili, nedajbože, ostaneš u ulozi učiteljice ojađene rezultatima vanrednog pisanog zadatka, na zadatu temu?

Hajde, mala, progovori , hoću da vidim i tvoju dušu.

Edit: najbolje je da postaviš svoju temu, pa ćemo tamo natenane - on u tebi s jedne, i mi ostali s druge strane.

Poslednja izmena:
ne znam za te neverne muzeve, ali bi im bilo bolje da prepoznaju sopstvenu pakost dok ispiraju usta o odsutnoj drugarici.
i da vode brigu o onome sa kime spavaju, da se danas sutra ne iznanade kada ustanove da ih je izdala ta nebeska intuicija i same postanu predmet hihihi price na pauzi za rucak..

ovo ti vazi u oba pravca i nije neka mudrost prepoznati postkoitalnu jedinku.stvar njuskanja hormona i izraza lica.
u zivotinsjkom svetu ima i ime za to, ali da ne banalizujemo sada. :)

je l' ima neki muskarac ovde da voli svoju zenu, cisto promene radi?
ili hajde, ne mora ni zenu, nego ono..sestru, drugaricu? majka se podrazumeva, nadam se.

osim jaimampenisativaginuajsedzoramo i ajdezenturacestaspravitepametne, ne procitah ista citanja vredno, a da je od strane muskarca napisano. a da se tice musko zenksih odnosa. sam ja prespavala fazu u kojoj su polovi postali ljuti rivali ili je do vas?

nije me mrzelo da iscitam.iz postovanja prema trudu, makar se on sveo na copy paste sa neke stare teme.

izuzev pitkog stila i oldicnog izbora muzike, uzaludno se trudim da shvatim zasto, o zasto su ovi redovi dosli kao "odgovor" na moj upit o borbi polova?samoreklamerstvo i zivotno iskustvo proviruju iz svake recenice, ali to smo, da se ne lazemo, vec znali o Vama.
osim u slucaju da je gospodja za klavirom i dalje jedina zena ciji dekolte mirisete i da svoju animu isterujete iskljucivo kroz slova ispisana na pramcu ovog broda, ne vidim (a evo, dopustam da sam slepa kod ociju) kako Vas napisano stavlja u poziciju kvalitetnog sagovornika o isprepletenim, tananim notama musko zenskog plesa.koji je, ne zamerite, i dalje mnogo vise od spajanja jedinki u trenucima zanosa.
p.s; crna otkopcana kosulja svakako zasluzuje pohvale za stil
Nije me mrzelo, ovo je pozicija koju si do sada zauzela.

Sa svoja prethodna 4 posta na ovom topicu možeš da konkurišeš jedino Opri Vinfri. (smeh)

Elem, ako si u mom prethodnom postu uspela da "vidiš" samo ovo što si zapisala, onda stvarno...

Poslednja izmena:
Danas.. dok pijuckao kafu sa jos dve kolegenice,po običaju 10 tema u roku od 5 min.. jedna od njih je bila kako neki lik muz njene drugarice je opasan zenskaros i najverovatnije je vara, a ona super i navodno namučena dusa,,
Ok..shvatam jednostavno mu je dosadila,ili imaju nesto sto ga to nateralo nemam pojma,ali mi nikako nije jasno kako ona to zna?
Drzala mu sveću dok khhmm,mm drugu ..:lol:

Odakle ti to znas da mozes odmah okriviti čoveka i biti toliko ubedjena..!
Odg je bio: Zene uvek prepoznaju nevernog muskarca i to na prvi pogled dok muski nemaju tu sposobnost, smejući se ko blesave..

Kako je to moguće,koristi li neko čulo koje muski nemaju..?
Sad me zivo zanima dali je to tačno ili samo izvode..Ako je tačno kako to radite..:hvala:
Paaa živa istina, tuđe momke,muževe uvek nepogrešivo ženski njuh dešifruje, ali onog pored koga leže...sa zakašnjenjem ili nikada.Uostalom svome je lakše oprostiti jelte :zcepanje:
Tako i pomenuta ,,drugarica" u njenom slučaju verovatno.
Uostalom, nisu neke drugarice čim je alapači na poslu sa nekom levom i sa tobom.
Drugarice svoje muke čuvaju i imaju saosećanja.
Iff bre, sa kim ti kafenišeš...:lol:

(Ihajj... napisao sam bio jedan predugačak post, pa sam ga obrisao, shvativši da ovo definitivno nije medij koji odgovara mom muška-alapača senzibilitetu)

Sem što ću ti reći da sam i ovaj, kao i sve svoje prethodne postove, iskuckao online bez kopipastiranja svojih prethodnih postova, postaviću ti samo jedno pitanje:

- Nakon što si svim svojim dosadašnjim fotkama ovde, postavila reper o svom gledanju na muškarce, tipa - ne, neću da gledam u bilo koga od vas neposredno, već samo posredno - preko zakovanog pogleda u njega ili Ga -

reci mi, još koliko ti vremena treba da zauzmeš ulogu polemičara, a ne voditeljke nekakve tok-šou emisije ili, nedajbože, ostaneš u ulozi učiteljice ojađene rezultatima vanrednog pisanog zadatka, na zadatu temu?

Hajde, mala, progovori , hoću da vidim i tvoju dušu.

Edit: najbolje je da postaviš svoju temu, pa ćemo tamo natenane - on u tebi s jedne, i mi ostali s druge strane.

toliko je ocigledan smer u kome gledam tj u koga gledam? gora sam glumica nego sto sam mislila :)

ne znam tacno o cemu sada pricamo, osim sto si mi rekao da laprdam, a ne polemisem.umorna sam i prilicno dekoncentrisana, ali poslusacu tvoj savet i jednog od ovih dana otvoriti temu. ne obecavam vaseljenske dubine iste, mozda ce biti o razmeri broja dekoltiranih zena naspram izvoza bakra iz USA ili pak o psiholoskim profilima forumasa naslucenih na osnovu repliciranja ili..ma, polako.

prepustam Vam pozornicu, ipak se bolje snalazite na istoj. :)

toliko je ocigledan smer u kome gledam tj u koga gledam? gora sam glumica nego sto sam mislila :)

ne znam tacno o cemu sada pricamo, osim sto si mi rekao da laprdam, a ne polemisem.umorna sam i prilicno dekoncentrisana, ali poslusacu tvoj savet i jednog od ovih dana otvoriti temu. ne obecavam vaseljenske dubine iste, mozda ce biti o razmeri broja dekoltiranih zena naspram izvoza bakra iz USA ili pak o psiholoskim profilima forumasa naslucenih na osnovu repliciranja ili..ma, polako.

prepustam Vam pozornicu, ipak se bolje snalazite na istoj. :)
Draga gospođo, Vito,

Znam da se život sastoji iz umornih i dekoncentrisanih, kao i onih drugih delova. Jako mi je žao što nisam u prilici da Vas reanimiram putem mogućnosti da Vam smesta ponudim odlazak u neki velnes ili spa centar, a nakon toga pošaljem svog šofera koji bi Vas limuzinom odvezao u jedan od luksuznih apartmana na Dedinju čiji sam anonimni vlasnik, gde bi Vas jedan od mojih najsposobnijih fizioterapeuta relaksirao a zatim Vas na ruke odneo do kreveta na spratu pripremljenog samo za Vas, a tamo dočekala i prihvatila negovateljica koja bi Vam čitala Malog princa sve dok se uz blažen osmeh, okrepljeni i osveženi konačno ne predate blaženom snu.

Umesto svega nabrojanog, u stanju sam da vam ponudim samo nešto zaista socio-okrepljujuće, tačnije priču jednog genijalca koja će Vam, nadam se, pomoći da se iako nevelnesirani i neizmasirani opustite i zaspite sa blaženim osmehom na umornom licu. Želim Vam laku i udobnu noć uz svog zemljaka, Duška Dugouška... pardon, Duška Radovića. Ljubim Vas nežno. :heart:

- Znam ja to… Svaka žena bi htela život, onako, ceo, iz jednog komada. Kako počne – da tera, da se ne prekida do kraja… To je, dabome lepo… ako je neko te sreće… A ako nije te sreće – šta će? – neka ga krpi iz parčića… deo po deo, kako joj dođe.

Moj ceo život je iz nekih zakrpa… Sve nešto na sitno, na kratko i pomalo. To nije ono… ali, šta mogu… neki život ipak jeste. Godine prođu i svaka žena skrpi neki život… Ima tu svačega… Al’ ima, bogami, i lepih komada!

Malo je života bez šavova i zakrpa… Ne može! Čovek je proklet! On bi hteo i dugo da živi i da mu bude lepo. E, a to je malo teže. Ne može! Može dugo, ali iz parčića.

Pogledajte, svako od nas nosi neku zakrpu… Svakome se primeti gde je šav – nekome na licu, nekome u očima, nekome u glasu!
Svi smo mi krpljeni i sastavljani – iz mnogo delova. Mi više volimo život, nego život nas. U tome je stvar! E, a ako ga tako volimo, onda nije red da ga ogovaramo i da mu nalazimo mane.
Jel’ tako?

Poslednja izmena:
Paaa živa istina, tuđe momke,muževe uvek nepogrešivo ženski njuh dešifruje, ali onog pored koga leže...sa zakašnjenjem ili nikada.Uostalom svome je lakše oprostiti jelte :zcepanje:
Tako i pomenuta ,,drugarica" u njenom slučaju verovatno.
Uostalom, nisu neke drugarice čim je alapači na poslu sa nekom levom i sa tobom.
Drugarice svoje muke čuvaju i imaju saosećanja.
Iff bre, sa kim ti kafenišeš...:lol:
Kad ti je dosadno na poslu svakojake teme se pokreću..a ja sam u uvek onaj koji slusa jer mi na jedno uvo udje, na drugo izadje.:lol:
Mislis da neko ima iskrenu drugaricu danas?;)

Back