Zene, pitanje i anketa: koji auto...?

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dakle koja kategorija auta?

• Sportski (dvosedi, ili 2+2...-ford puma, opel tigra, MB SLK-SL,Mazda MX5...)

• Klasicna kola (WV golf, Audi A4, MB C, BMW 3...)

• Karavan

• Veeeeelika kola (Audi A 8, BMW 5, 7... )

• Dzipovi (Cheroki, MB M, BMW X...)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pepeljara:
U skorijoj buducnosti DACIA LOGAN, a ako da Bog srece zdravlja i para ... pa da kupim
NOVU MECHKU (citaj mercedes) ....
Drage moje dame pustite fancy punto 206 getz C3 ... mercedes se voli ostalo su sitnice!

Ahahahahah umrecu od smeha, mastas o mercedesu a hoces da kupis Daciiju Logana!?!?!?!??!! Hahahahahhaahh.......

Pogledaj ovu temu

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=1666004&posted=1

Tu sam opisao na 2-3 mesta kako ide dacija i zenske, po mom misljenju.

P.S. nemoj biti lud da kupujes to rumunsko gov-no, za te pare mozes da bviras kola na koja ce ribe da padaju...

bejbica:
Bas me zanima koja kola ti imas i da li si ih kupio da ti u njima uzivas i da se vozas ili da "ribe padaju na tebe"?

HA, nisko ali nema veze, ja nemam auto. A i ne mislim da je SVE u kolima ali ne trpim da mi neko soli pamet da NISTA nije u kolima, i to mahom zene.

A sto se BMW a tice, da imam para ne bih se razmetao sa M6 ili X5. X5 jos i boze pomozi, ali sve je to golo g... u odnosu na one nekadasnje BMW ove, pogotivo kasd se uzme u obzir cena.

Moj favorit je M3 i to sto starija generacija, za mene je bitno MOJE uzivanje u voznji,a ne razmetanje....

Ipak najbolje mehanicko sredstvo za stimulisanje zenskog orgazma je auto, pa sam zato postavio temu, iz radoznalosti.

Aleksej_BASO:
E ovo je moj auto Br1

Mislim da sam za;lljubljen u ovaj auto, ali nikad ga nisam vozio, nada se da se necu razocarati kad ga kupim.

Back