Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace profesionalci kazu da ne treba prati na 90, da se unistava vlakno tkanine. Cak i najskuplji egipatski pamuk bbude unisten.

Ja ni ne pustam taj program zadnjih par god....pre jesam
Unistavas tkaninu i masinu
Meni su majstori rekli da taj program jako aka masinu i brze propada guma na vratima i elektrika.....

Al mi smesno milion nekih varijati programa ne pustam ih uopste, nemaju svrhu kod mene...ili kad krenu da reklamiraju neke pa kad lupi da ima 30 programa sunce ti pa sta ce mi, ne perem ja po jednu stvar, sve je manje isto od slicnih tkanina kojima treba isti nacin pranja....

Ja ni ne pustam taj program zadnjih par god....pre jesam
Unistavas tkaninu i masinu
Meni su majstori rekli da taj program jako aka masinu i brze propada guma na vratima i elektrika.....

Al mi smesno milion nekih varijati programa ne pustam ih uopste, nemaju svrhu kod mene...ili kad krenu da reklamiraju neke pa kad lupi da ima 30 programa sunce ti pa sta ce mi, ne perem ja po jednu stvar, sve je manje isto od slicnih tkanina kojima treba isti nacin pranja....

Mene to nervira, nervira me i sto je ova masina digitalna. Ja volim dva dugmeta, 3 opcije i cao zdravo. Jedino mi bitno da mogu da smanjil centrifugu, ova masina posebno guzva. Al cekam dok ne crkne...

Ja koristim dva za 60, jedan intenzivni, ali nije predpranje i jedan običan.
Jedan što ne gužva na 30 za zavese, recimo, i kad nešto treba samo provući kroz vodu.
Dva na 40, jedan dug i jedan za lako pranje.
Jedan na 95, za krpe i stolnjake uvek, a povremeno za peškire..
Valjda su to svi...

U bre mnogo je kume :lol:
Dobro ja sam se resila zavesa, vunu ne nosim, polister takodje nemam, tako da svodi mi se sve na pamuk viskozu i sl prirodne fore....
Sve pamucno ako je obojeno ide na 30 il 40
Beli ves na 60
I ono bas osetljivo sa viskozom lanom il printovima i sl kerefeke ide na pola sata

Mene to nervira, nervira me i sto je ova masina digitalna. Ja volim dva dugmeta, 3 opcije i cao zdravo. Jedino mi bitno da mogu da smanjil centrifugu, ova masina posebno guzva. Al cekam dok ne crkne...

Meni je majstor reko kad sam kupovala da se drzim mehanickih programatora sto duze mogu
Da su ti digtalni katastrofa, kad se pokvari kaze horor, i kaze brze se kvare od mehanike
Ima logike....
Tako da sam uzela klasican programator, okrenem na slicicu programa i ona radi svoje...
Da podesavanje centrifuge je i meni bitno nikad ne dam na vise od 600-800 obrtaja, aka se odeca kad opicis mnogo jako

Jedino mi zao sto na ovoj nema opcija biranja temp, nego je u samom programu definisana, na nekim drugim sam imala.....a malo modela sa mehanickim programatorim ima tu opciju...steta....

- - - - - - - - - -

NISTa mi niste pomogle
Cile ja sam evropu obisla vozovima, a po gradovima isla njihovim pevozom
Kad se ja nisam nikad izgubila, neces ni ti u centru jednog grada sa jednim parkingom
Ajme ne dramoseraj
Pitaces tamo ako vec numes da guglas :lol:

Meni je majstor reko kad sam kupovala da se drzim mehanickih programatora sto duze mogu
Da su ti digtalni katastrofa, kad se pokvari kaze horor, i kaze brze se kvare od mehanike
Ima logike....
Tako da sam uzela klasican programator, okrenem na slicicu programa i ona radi svoje...
Da podesavanje centrifuge je i meni bitno nikad ne dam na vise od 600-800 obrtaja, aka se odeca kad opicis mnogo jako

Jedino mi zao sto na ovoj nema opcija biranja temp, nego je u samom programu definisana, na nekim drugim sam imala.....a malo modela sa mehanickim programatorim ima tu opciju...steta....

Ja sad imam trenutno Gorenje sa digitalnim programatorom, 1400 obrtaja, 7 kg veša. Imam je oko 6 godina, nikad joj nije crkao programator, a nije se mnogo ni kvarila, mada nije došla kod mene kao nova.
Moja baba isto pere na 600 obrtaja, da joj se ne pocepa, a ja mislim da se više aka kad visi na žici i cedi se. Jer veš na 1400 obrtaja izađe sa 10-20% vlage, a sa 600 verujem bar 70%. Moj se osuši leti za sat, a babin gori na suncu ceo dan... :aha:

Nema sta da se cedi na 600 obrtaja
Ja na toliko centrifugaram a susim u stanu
Da se cedi ostala bih bez parketa :lol:
Jeste suvlje kad je na preko 1000 ali je mnogo izguzvano, a ja ne peglam :zkez:
Tako da em se manje aka em se manje sazvaka
Kako ko voli bre.....

- - - - - - - - - -

Sunce je super dezinfekciino sredstvo, al urnise boje odece
Kad sam bila u kuci susila sam na suncu beli ves
Sreno ne....ja furam jake boje i papagajski stil, sjebalo mi sunce jednom turu odece...od tad samo u hladu drzala....

Ma sunce više figurativno, ja imam sunce na terasi gde sušim najduže od izlaska do 9h, posle je hlad.
A ja stvarno volim jaku centrifugu i veliki bubanj, sad planiram da kupim Candy od 8kg, ali 1300 obrtaja. A sve ima svoje prednosti i mane...

Ma sunce više figurativno, ja imam sunce na terasi gde sušim najduže od izlaska do 9h, posle je hlad.
A ja stvarno volim jaku centrifugu i veliki bubanj, sad planiram da kupim Candy od 8kg, ali 1300 obrtaja. A sve ima svoje prednosti i mane...

meni je kombinovana za pranje i susenje sa bubnjem za 7kg savrsena, 1400 obrtaja
ima program za pranje na 90 i susenje na 60 i izadju mekani malo vlazni i vruci, na sobnoj temperaturi se dosuse za sat vremena
susila sam i na 90, ali mi ne budu tako mekani

E, drugarice žene, koliko ste i da li ste uvek principijelne?
npr...nešto ste ljute i ne želite intimu ...ne tvrdite pazar nego prosto, ljutnja pomuti želju...
ali...ne može to baš dugo da traje - i onda igra mačke i miša
Mrzim kad sam laka roba, a desi se da budem...retko,ali BUDEM.
Ipak sam samo čovek, da ne kažem žena...:sad2:

Ма, шта те брига, они ионако мисле да жена не мисли на те ствари само кад је куче јури и кад прелази висећи мост :lol:

И шта има да глумиш пред мужем, ионако те свађе трају пар сати, после се и не сећамо око чега смо се свађали.

Ма, шта те брига, они ионако мисле да жена не мисли на те ствари само кад је куче јури и кад прелази висећи мост :lol:

И шта има да глумиш пред мужем, ионако те свађе трају пар сати, после се и не сећамо око чега смо се свађали.

TAKO MISLE?
IJUUUUU:eek:

ne glumim...nego me nekad BAŠ naljuti:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back