Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Pa guglam
- - - - - - - - - -
Treba mi bre savet Idi cile u tu i tu garazu
Kako ja da odaberem?!?!?!
Na guglaj sta ti nije jasno, otvoris gugl maps pa vidis gde je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa guglam
- - - - - - - - - -
Treba mi bre savet Idi cile u tu i tu garazu
Kako ja da odaberem?!?!?!
Na guglaj sta ti nije jasno, otvoris gugl maps pa vidis gde je
Inace profesionalci kazu da ne treba prati na 90, da se unistava vlakno tkanine. Cak i najskuplji egipatski pamuk bbude unisten.
I TAko za njih 36 ?!?!?
Jao bre cile sedi di si ni za disi nisiI TAko za njih 36 ?!?!?
Ja ni ne pustam taj program zadnjih par god....pre jesam
Unistavas tkaninu i masinu
Meni su majstori rekli da taj program jako aka masinu i brze propada guma na vratima i elektrika.....
Al mi smesno milion nekih varijati programa ne pustam ih uopste, nemaju svrhu kod mene...ili kad krenu da reklamiraju neke pa kad lupi da ima 30 programa sunce ti pa sta ce mi, ne perem ja po jednu stvar, sve je manje isto od slicnih tkanina kojima treba isti nacin pranja....
Ja koristim dva za 60, jedan intenzivni, ali nije predpranje i jedan običan.
Jedan što ne gužva na 30 za zavese, recimo, i kad nešto treba samo provući kroz vodu.
Dva na 40, jedan dug i jedan za lako pranje.
Jedan na 95, za krpe i stolnjake uvek, a povremeno za peškire..
Valjda su to svi...
NISTa mi niste pomogle
Mene to nervira, nervira me i sto je ova masina digitalna. Ja volim dva dugmeta, 3 opcije i cao zdravo. Jedino mi bitno da mogu da smanjil centrifugu, ova masina posebno guzva. Al cekam dok ne crkne...
Cile ja sam evropu obisla vozovima, a po gradovima isla njihovim pevozomNISTa mi niste pomogle
Meni je majstor reko kad sam kupovala da se drzim mehanickih programatora sto duze mogu
Da su ti digtalni katastrofa, kad se pokvari kaze horor, i kaze brze se kvare od mehanike
Ima logike....
Tako da sam uzela klasican programator, okrenem na slicicu programa i ona radi svoje...
Da podesavanje centrifuge je i meni bitno nikad ne dam na vise od 600-800 obrtaja, aka se odeca kad opicis mnogo jako
Jedino mi zao sto na ovoj nema opcija biranja temp, nego je u samom programu definisana, na nekim drugim sam imala.....a malo modela sa mehanickim programatorim ima tu opciju...steta....
dobro, skapirale smo da ideš u firencu
sad najbolje da se sećamo ko se gde parkirao
na par sati ti uopste nije bitno gde ces se parkirati....zaustavi auto na ulici i pitaj nekog prolaznika.....gde da se parkiram.....kraj price..mnogo bre komplikujesMa idem na par sati... zato mi je i bitno...
Poenta pitanja je da se pohvali kako putuje u Italiju i čim se vrati progovoriće italijanski.na par sati ti uopste nije bitno gde ces se parkirati....zaustavi auto na ulici i pitaj nekog prolaznika.....gde da se parkiram.....kraj price..mnogo bre komplikujes![]()
Jeli da vas pitam
Kolko programa na ves masini koristite?
Prave ih sa milion programa ja bre ne mrdam sa 3-4...
Ma sunce više figurativno, ja imam sunce na terasi gde sušim najduže od izlaska do 9h, posle je hlad.
A ja stvarno volim jaku centrifugu i veliki bubanj, sad planiram da kupim Candy od 8kg, ali 1300 obrtaja. A sve ima svoje prednosti i mane...
Ма, шта те брига, они ионако мисле да жена не мисли на те ствари само кад је куче јури и кад прелази висећи мост
И шта има да глумиш пред мужем, ионако те свађе трају пар сати, после се и не сећамо око чега смо се свађали.
TAKO MISLE?
IJUUUUU
ne glumim...nego me nekad BAŠ naljuti![]()