Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da brkate neke stvari.
kasina nocu jeste klub o kome pricate kad se odrzavaju koncerti (kad je i zakup stola bas skup) ali preko dana i kasina i butik su dosta prijatna mesta sa dobrom klopom i jos boljim kolacima a sto rece kvinsi cene su sasvim ok u odnosu na ostale restorane.

Meni nesostaje foto radnja di je.sad.taj lokal u Knezu.tamo je decenijama stajala moja slika u izlogu kad sam kreno u prvi razred..
Inače, ko još gleda sfet..osim u pitanju enormnih sisa..narod ko narod..svetina..ja nekad svratim u taj na Trgu sa Crnogorcima...

E, nisam bio u Poletu otkad su ga ponivo otvorili... 100 god nisam bio u Radeckom..otvorili mesec dana turske kuhinje u Betonu, ja bih išo, a žena kao nije nešto oduševčjena..tak3 su žene, sezonski menjaju šta im se đa..

Послато са ASUS_Z010D уз помоћ Тапатока

mislim da brkate neke stvari.
kasina nocu jeste klub o kome pricate kad se odrzavaju koncerti (kad je i zakup stola bas skup) ali preko dana i kasina i butik su dosta prijatna mesta sa dobrom klopom i jos boljim kolacima a sto rece kvinsi cene su sasvim ok u odnosu na ostale restorane.

Gledaj, ne osuđujem nikog što ide tamo. Siguran sam da je dosta ljudi tu pošten svet, možda i većina. Preko dana pogotovo. Dođu ljudi van grada koji su došli u kupovinu da iskuliraju, turisti... al kad vidim određene glave, prosto me jeza prođe, ne mogu da budem na istom mestu gde i ti likovi. Nazovi me snobom, ali jbg, tako je.

Za ovu trojku na nbgd pojma nemam, mada kapiram da je slična situacija. Što kaže Mile sa Čubure, prelazim most samo kad moram :mrgreen:

nesto sma sredjivala ormare i zaprepastila se...i sad nisma ziva da cujem koliko 4umashice imaju farmerki, pantalona, jakni, kaputa, suknji. ja mislim da imam previse, ali mi treba neki reper. imam samo zimskih 12 komada farmerki i pantalona, letnjih sto 3/4, sto duga nogavica oko 7-8, pun jedna garderobni raznih jakni, jaknica, kaputa, mantila...oko 30 pari letnjih carapa, zimse sam samo spakovala, gaca isto toliko....:lol:

jel to previse ili premalo? :sad2:

a svela sam se na razumnu meru od 10-ak torbi.

- - - - - - - - - -

imam samo 5 zimskih sukanja, ali zato 12-ak letnjih i nekoliko haljina.

pomozite. :huh:

- - - - - - - - - -

obucu ne brojim. :zcepanje:

meni ova kolicina garderobe smeta.

- - - - - - - - - -

vise volim da imam par stvari, da iznosim i promenim, ovo cini mi se traje vecno.

- - - - - - - - - -

cak i ne znam kako sam uspela da skupim stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back