Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uta-ta...Troja nema pojma :lol:

Ša će ti, ženo, htl na Senjaku...el učestvuješ na nekoj sajamskoj manifestaciji?

- - - - - - - - - -

Vila, zenba, tepih trava, fontane..roštilji..to je jedino što tamo vredi, ako možeš da iznajmiš.

Centar naravno
Sta ces na senjaku da radis ako ti zatreba radnja uvece, mozes se hebati
U centru imas na svakom cosku 24/7 markete fast fud apoteke i sl...
Za setanje po centru i gradu ti auto ne treba, samo za izlete van grada ti treba

- - - - - - - - - -

Sta ce ti hotel
Uzmi airbnb jednosoban stan u centru i bole te usi imas sve

ma de znam brate, u životu tamo nisam seo niti ću ikad verovatno.

- - - - - - - - - -

Ma ni Peconi sam ne zna šta sve ima od preduzeća.

Od ovih poznatih mesta drži i nešto u Skadarliji, dal "Tri šešira", ne znam ni ja tačno.

Da, bas taj. Znam devojku koja tamo radi i kaze da su uslovi i plata bas kako su se i dogovorili prvog dana po zaposlenju u istom.

Da da. Tehnički, vlasnik je Aca Bosanac, al to znači da je vlasnik i Peconi. Drže i Kasinu, što pominje Tab i svašta još od tih ugostiteljskih objekata.

- - - - - - - - - -

Kaže se "kod konja" dušo :mrgreen:

:) :) :)

- - - - - - - - - -

Cekaj kazete da je peconi vlasnik i TSV marketa i tih ugostiteljskih...
Imala sam priliku sa njim da imam sastanak nekakav..sa njim i sa vladanom mikicem
Vladan mikic mi je bio bas ugodno iznanadjenje
Paconi...onako..

meni su celoj toj nabrojanoj menazeriji krimosi najmanji problem, oni posteno rade svoj posao :lol:
meni smetaju proseratori seljacki za instagran i nafrakane karakondzule
transfer blama, mene blam da tu sednem, ne samo butik, nego sve na tu foru

radije sednem u kafanu na deset s lukom i niko mi vizuelno i zvucne ne masira mozak

meni je butik trojka jako blizu posla i odem ponekad na rucak sa koleginicama. tokom dana, tamo su uglavnom sve zaposleni iz vip-a i ostalih firmi u blizini, nikakvih karakondzula nisam videla. hrana je skorz ok, ni cene nisu kriticne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back