Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nekom je i 20 cm malo,tako da svi smo razliciti...
ja imam letnjih haljina i sukanja brdo ,za zimu ne volim ni da kupujem,pa i nemam previse
cipela imam malo

Hm :think:

- - - - - - - - - -

Inace i ja sam pre koji dan prosledila 5 punih,velikih kesa ocuvane zenske odece nekome ko ce to zaista i nositi

- - - - - - - - - -

Ja se uhvatim svake sezone za dve,tri stvari i samo to nosim. Ne volim da trosim pare na garderobu

A jel se misli na nove stvari ili sa onim što nosimo po kući? :think:

bez stvari za kucu.

- - - - - - - - - -

Hm :think:

- - - - - - - - - -

Inace i ja sam pre koji dan prosledila 5 punih,velikih kesa ocuvane zenske odece nekome ko ce to zaista i nositi

- - - - - - - - - -

Ja se uhvatim svake sezone za dve,tri stvari i samo to nosim. Ne volim da trosim pare na garderobu

i ja isto tako, uhvatim se za 2-3 stvari i to nosim, ostalo stoji. al mi zao da se odreknem.

Paaa, ja sam htela onako otprilike da prebrojim, pa kad sam stigla do 40-te majice, košulje, bluze, na kratak rukav, zabrojala sam se i ukapirala da to nije mnogo pedesetak majica... :rumenka: Kod pantalona sam malo umerenija, oko 15 pari pantalona i tako... U moju odbranu, imam samo jednu haljinu, dve suknje, dva kaputa, četiri jakne i jednu aktivnu torbu i tri povremene...
Samo sad da se neko ne seti da pita koliko pari minđuša imamo... :prpa:

ja nemam ukupno 50 komada odevnih predmeta, cuj majica 50 :rotf: kako stici izneti sve te majice, to opusteno mozes prati ves jednom u 2 mes :rotf:

Ja sam šnajderka, nisam ja kriva.
smilie_girl_165.gif

- - - - - - - - - -

Što jadan? Jel ti imaš 50 majica? :ceka:

Paaa, ja sam htela onako otprilike da prebrojim, pa kad sam stigla do 40-te majice, košulje, bluze, na kratak rukav, zabrojala sam se i ukapirala da to nije mnogo pedesetak majica... :rumenka: Kod pantalona sam malo umerenija, oko 15 pari pantalona i tako... U moju odbranu, imam samo jednu haljinu, dve suknje, dva kaputa, četiri jakne i jednu aktivnu torbu i tri povremene...
Samo sad da se neko ne seti da pita koliko pari minđuša imamo... :prpa:

i ja imam toliko gornjih odevnih predmeta,

a imam 2 kaputa (dugacak i kraci)
jednu zimsku jaknu
jedan mantil
1 jaknu kratku sa krznom al za prelazno vreme (vestacko krzno)
1 duzu s akrznom
vuneni kardigan dugacki prelep, tamniji krem, domaca proizvodnja bio 5 hiljada, a beneton tad za vuneni trazio 20 hiljada, on je z aprelazno vreme
1 koznu jaknu
1 jaknicu od platna
1 kratku jaknicu za sport i razonodu :lol:
1 roze mantil, prolecni
1 beli kardigan
1 teksas jaknu
onda...ne mogu vise da se setim morala bih da ustanem i pogledam u ormar, mislim da ima jos nesto

- - - - - - - - - -

meni samo u jendom garderobnom stoje ti kaputi i jakne :sad2:

- - - - - - - - - -

ja stvarno ne mogu to da poklanjam, mozda mi zatreba, a drugo sve je to kostalo.

dobro to jeste dobar izgovor :lol: ajde oprastam ti

Pa srce si baš. :flert:

- - - - - - - - - -

i ja imam toliko gornjih odevnih predmeta,

a imam 2 kaputa (dugacak i kraci)
jednu zimsku jaknu
jedan mantil
1 jaknu kratku sa krznom al za prelazno vreme (vestacko krzno)
1 duzu s akrznom
vuneni kardigan dugacki prelep, tamniji krem, domaca proizvodnja bio 5 hiljada, a beneton tad za vuneni trazio 20 hiljada, on je z aprelazno vreme
1 koznu jaknu
1 jaknicu od platna
1 kratku jaknicu za sport i razonodu :lol:
1 roze mantil, prolecni
1 beli kardigan
1 teksas jaknu
onda...ne mogu vise da se setim morala bih da ustanem i pogledam u ormar, mislim da ima jos nesto

- - - - - - - - - -

meni samo u jendom garderobnom stoje ti kaputi i jakne :sad2:

- - - - - - - - - -

ja stvarno ne mogu to da poklanjam, mozda mi zatreba, a drugo sve je to kostalo.

Ja nemam na duge rukave toliko gornjih delova, verujem da ne ide preko 30-35, ali nikad mi nije problem da poklonim nekoj dragoj osobi ako joj odgovara ili joj se baš dopadne, ja svakako većinu mogu da napravim sebi...

ja nemam ukupno 50 komada odevnih predmeta, cuj majica 50 :rotf: kako stici izneti sve te majice, to opusteno mozes prati ves jednom u 2 mes :rotf:

jbga,ja imam i uniforme,pa kimona,jedan beli jedan plavi...ali sada sam uzela oba garderobera,pa ima mesta za sve...
imam majce i trenerke za posao,plus autfit za điranje,ali toga nema mnogo...
ne konsumiram suknje,a haljinče mislim da imam dva komaTa za leto...

koga zvati za dezinsekciju? opet su se pojavili mravi...ybt, od prosleog leta kako je bio oglas da rade dezinsekciju (avgust mesec) i malo posle toga kod mene su se pojavili. a ja nisam imala yebene bube do avgusta 2017, niti sam ikada u stanu bilo kom imala mrave.

i da li da zovem dezinsekciju ili da kupim nesto u poljoprivrednoj apoteci. imaju onu raid kucicu, ali je kuliraju.

koga zvati za dezinsekciju? opet su se pojavili mravi...ybt, od prosleog leta kako je bio oglas da rade dezinsekciju (avgust mesec) i malo posle toga kod mene su se pojavili. a ja nisam imala yebene bube do avgusta 2017, niti sam ikada u stanu bilo kom imala mrave.

i da li da zovem dezinsekciju ili da kupim nesto u poljoprivrednoj apoteci. imaju onu raid kucicu, ali je kuliraju.

nadji onu kinesku kredu, povuci crtu i sanse nema da ce da je predju
ubedljivo najbolja stvar
ako nema nigde imas u radnji u zavodu za dezinfekciju dezinsekciju i deratizaciju u trebevickoj ulici

nadji onu kinesku kredu, povuci crtu i sanse nema da ce da je predju
ubedljivo najbolja stvar
ako nema nigde imas u radnji u zavodu za dezinfekciju dezinsekciju i deratizaciju u trebevickoj ulici

oni ne prelaze kredu, ali su zivi i dalje. odu na drugo mesto. ja hocu da ih potamanim :evil:

- - - - - - - - - -

bas neka zena pfe neki dan pisala jao hvala vam sto ste mi preporucili tu raid kucicu,svi mravi nestali

moji mravi kuliraju kucicu. :sad2:

- - - - - - - - - -

moracu u poljoprivrednu apoteku po neki otrov, nesto ekoloski stetno, sto stetnije, jer ja ne mogu da ih trpim...ybt.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back