gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Ti si admin...funkcija ti nalaze..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nekom je i 20 cm malo,tako da svi smo razliciti...
ja imam letnjih haljina i sukanja brdo ,za zimu ne volim ni da kupujem,pa i nemam previse
cipela imam malo

a ja samo majica sa kratkim rukavima preko 50![]()

bolje nemoj..mozda i on krene tim stopama![]()

A jel se misli na nove stvari ili sa onim što nosimo po kući?![]()
Hm
- - - - - - - - - -
Inace i ja sam pre koji dan prosledila 5 punih,velikih kesa ocuvane zenske odece nekome ko ce to zaista i nositi
- - - - - - - - - -
Ja se uhvatim svake sezone za dve,tri stvari i samo to nosim. Ne volim da trosim pare na garderobu
Kod pantalona sam malo umerenija, oko 15 pari pantalona i tako... U moju odbranu, imam samo jednu haljinu, dve suknje, dva kaputa, četiri jakne i jednu aktivnu torbu i tri povremene...
kako stici izneti sve te majice, to opusteno mozes prati ves jednom u 2 mes 
Jadan muž.Ne može, delimo garderober, nema mesta.![]()

ja nemam ukupno 50 komada odevnih predmeta, cuj majica 50kako stici izneti sve te majice, to opusteno mozes prati ves jednom u 2 mes
![]()
Jadan muž.![]()

Paaa, ja sam htela onako otprilike da prebrojim, pa kad sam stigla do 40-te majice, košulje, bluze, na kratak rukav, zabrojala sam se i ukapirala da to nije mnogo pedesetak majica...Kod pantalona sam malo umerenija, oko 15 pari pantalona i tako... U moju odbranu, imam samo jednu haljinu, dve suknje, dva kaputa, četiri jakne i jednu aktivnu torbu i tri povremene...
Samo sad da se neko ne seti da pita koliko pari minđuša imamo...![]()

dobro to jeste dobar izgovor
ajde oprastam tidobro to jeste dobar izgovorajde oprastam ti

i ja imam toliko gornjih odevnih predmeta,
a imam 2 kaputa (dugacak i kraci)
jednu zimsku jaknu
jedan mantil
1 jaknu kratku sa krznom al za prelazno vreme (vestacko krzno)
1 duzu s akrznom
vuneni kardigan dugacki prelep, tamniji krem, domaca proizvodnja bio 5 hiljada, a beneton tad za vuneni trazio 20 hiljada, on je z aprelazno vreme
1 koznu jaknu
1 jaknicu od platna
1 kratku jaknicu za sport i razonodu
1 roze mantil, prolecni
1 beli kardigan
1 teksas jaknu
onda...ne mogu vise da se setim morala bih da ustanem i pogledam u ormar, mislim da ima jos nesto
- - - - - - - - - -
meni samo u jendom garderobnom stoje ti kaputi i jakne
- - - - - - - - - -
ja stvarno ne mogu to da poklanjam, mozda mi zatreba, a drugo sve je to kostalo.
ja nemam ukupno 50 komada odevnih predmeta, cuj majica 50kako stici izneti sve te majice, to opusteno mozes prati ves jednom u 2 mes
![]()
jbga,ja imam i uniforme,pa kimona,jedan beli jedan plavi...ali sada sam uzela oba garderobera,pa ima mesta za sve...
imam majce i trenerke za posao,plus autfit za điranje,ali toga nema mnogo...
ne konsumiram suknje,a haljinče mislim da imam dva komaTa za leto...

ja raspiizdjavam pare na kafane, nemam kad na garderobu![]()

i to "akustično"....sad mi opet pade na pamet...![]()

koga zvati za dezinsekciju? opet su se pojavili mravi...ybt, od prosleog leta kako je bio oglas da rade dezinsekciju (avgust mesec) i malo posle toga kod mene su se pojavili. a ja nisam imala yebene bube do avgusta 2017, niti sam ikada u stanu bilo kom imala mrave.
i da li da zovem dezinsekciju ili da kupim nesto u poljoprivrednoj apoteci. imaju onu raid kucicu, ali je kuliraju.
nadji onu kinesku kredu, povuci crtu i sanse nema da ce da je predju
ubedljivo najbolja stvar
ako nema nigde imas u radnji u zavodu za dezinfekciju dezinsekciju i deratizaciju u trebevickoj ulici

bas neka zena pfe neki dan pisala jao hvala vam sto ste mi preporucili tu raid kucicu,svi mravi nestali