Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zene,jel koristite prajmer,fiksator,bazu za senke,bronzer,hajlajter...cime nanosite puder?cetkom,bjutiblenderom ili prstima?jel imate sto jednu cetkicu.ovu za tecni puder,ovu za u kamenu,ovu za bronzer,ovu za hajlajt,ovu za senku ispod obrve ovu za preko onog i tako... jel crtate obrve olovkom,pa senkom,pa preko toga gel...?
sou ,citava nauka,a sve zabavno:zaljubljena:

Koristim podlogu za sjenke kad mi je potrebno da imam šminku cijeli dan jer stvarno pomaže, ne nakupljaju se sjenke onako na pregibima. Puder nanosim rukama. Što se tiče obrva, vidljivo je iz prethodnog posta da imam jake dlake, a samim tim i obrve, tako da nemam potrebe da crtam ili koristim bilo šta za njih, osim da čupam višak ako neću da ličim na Momčila Krajišnika. :mrgreen:

jao smokvo, kad sam nedavno odgledala neki snimak sminkanja "na brzinu", pozlilo mi je :sad2:
koliko prajmera, korektora, hajlajtera, sundjera, cetkica i to je kao brzinsko sminkanje i natural look :roll:
nista ja od toga ne korisitm, samo malo korektora u stiku na podocnjake i bb krema prstima

ja sam skoro otkrila jutuberke i beskrajno se zabavljam :lol:
prvo sam bila sokirana,sad mi je to kao sve normalno:malav:
pitam snajku u petak kad sam isla na posao jel imas ti prajmer,ona izvadi 3 komadaz:shock:.stavim ja njega,koza glatka kao staklo na dodir.na izgled ista.posle sam i taj fiksator isprskala:lol:
e da i bazu na oci sam stavila,al mi bili teski kapci
ja sam oduvek volela da se sminkam,mnogo vise nego da se oblacim,al sminkanje mi je kao levom rukom,maskara,rumenilo i karmin

bjutiblender je ono kao jaje sundjercic
a najkrvavije mi je kako stavljaju korektor.covece kilo ide ispod ociju.treba da pogledate neki video

- - - - - - - - - -

prajmer je podloga za tecni puder.a baza je podloga za senke.senke budu intezivnije boje i duze stoje na oku.sve znam.mogu da drzim kurseve:lol:
isle pre par godina cerka od drugarice i ja na kurs sminkanja,dva dana,nesto preko popusta.ona jer se ucila kako da pocne da se sminka,a ja iz zabave.dva dana su nas ucili kako da stavljamo puder,pokretima na dole.i to mora da traje 5 minuta.sou

zene,jel koristite prajmer,fiksator,bazu za senke,bronzer,hajlajter...cime nanosite puder?cetkom,bjutiblenderom ili prstima?jel imate sto jednu cetkicu.ovu za tecni puder,ovu za u kamenu,ovu za bronzer,ovu za hajlajt,ovu za senku ispod obrve ovu za preko onog i tako... jel crtate obrve olovkom,pa senkom,pa preko toga gel...?

Kad se sminkam koristim ruzeve za usne, maskaru i rumenilo...za neke prilike i senke...imam sve cetkice, koristim mozda par nih...ne iscrtavam obrve, ne volim nista da dodajem, samo naglasim ono sto imam...

bjutiblender je ono kao jaje sundjercic
a najkrvavije mi je kako stavljaju korektor.covece kilo ide ispod ociju.treba da pogledate neki video

- - - - - - - - - -

prajmer je podloga za tecni puder.a baza je podloga za senke.senke budu intezivnije boje i duze stoje na oku.sve znam.mogu da drzim kurseve:lol:
isle pre par godina cerka od drugarice i ja na kurs sminkanja,dva dana,nesto preko popusta.ona jer se ucila kako da pocne da se sminka,a ja iz zabave.dva dana su nas ucili kako da stavljamo puder,pokretima na dole.i to mora da traje 5 minuta.sou

ali sta ce mi podloga za puder, cemu to koristi? ja namzem lice kremom pre pocetka sminkanja, ne vidim ponetu tolikih slojeva po licu

Nista od navedenog.

Maskara i karmin. I ponekad rumenilo

ja glasam za severnu italiju kolima, ali idite i do milana, ne znam jesi bila, prelep je! rim mu nije ni do kolena

Daj metlice ne zezaj. Milano industrijski grad, meni lepa samo Brera i to u vreme aperitiva...Nije los za shopping
al da je lep meni nije.
Meni su lepi gradovi Bolonja, Firenza, Rim, Siena ( ajd to je dalje) Bergamo je mnogo sladak, Udine su lep gradic...Ja volim i Veronu. Pa odes na kafu i u setnju u Desanzano del Garda ili u Sirmione. Uzivancija.

joj stani malo, ne ne :lol:

tecni puder koristim i kao fiksator za senke, jer je sastav isti zato bih bacala pare na to
imas po jutubu profi sminkere koji daju savete, posto se ja jako retko nasminkam i neuka sam, ja sam sve to gledala i slusala sta iskusni imaju da kazu pa slusam savete

tecni puder nanosim onim sundjercicem ali TAPKANJEM to ti je prvi glavni savet profi ljudi, ne da se utrljava i razmazuje, samo tapkanje
kameni puder cetkom sirokom isto tapkanjem
nikakve hajlatere i sl fore ne koristim

senke mackam onim cetkicama sto se dobiju u pakovanju, trebalo bi kupiti one posebne cetkice al hebe mi se, rade posao i one sundjeraste sto dobijes...da se sminkam svaki dan kupila bih, ovako ne moram

rumenilo isto sirokom cetkom

zasto bih crtala obrve pobogu kad imam svoje, nista im ne radim sminkom niti bih, to mi je ogavno

na usta karmin sa ili bez olovke, kako kad...sjajeve ne podnosim, to ko da si jeo masan burek izgleda

Daj metlice ne zezaj. Milano industrijski grad, meni lepa samo Brera i to u vreme aperitiva...Nije los za shopping
al da je lep meni nije.
Meni su lepi gradovi Bolonja, Firenza, Rim, Siena ( ajd to je dalje) Bergamo je mnogo sladak, Udine su lep gradic...Ja volim i Veronu. Pa odes na kafu i u setnju u Desanzano del Garda ili u Sirmione. Uzivancija.

centar milana je meni prelep, ima tu evropsku klasicnu crtu koju ja volim
i odise nekom elegancijom, oseca se da je modni cenar
skup je ko djavo pa je najbolje kratko ostati...

ja rim ne podnosim, smrdljiv grad, siv, prepun zavoreniih propalih radnji i lokala jer ih drma kriza, klosari na svakom cosku, smrdi kanalizacija....ne znam nista se meni tamo ne svidja...a nisam ni ljubitelj njihove stare civilizacije pa da otkidam na onu betoncinu koloseum, ja volim vise neke druge istorijske momente u drugim delovima evrope.....izvikan je

a bre stvar ukusa....nego kad vec pominje severnu italiju i te gradove reko ajde da vidi i milano, pored joj je i jezero komo lepota nad lepotama greota ga je ne videti, a blizu joj je i djenova, nije nesto fantasticna ali ima onaj cenar koji ima neki smek pa sto da ne da se vidi kad je vec tu....

mislim da se razumemo ja hejtujem italiju, znaju forumasi, ali mi se u celom predlogu svidja to sto je avantura kolima, i imas slobodu da skrenes s puta, da stanes kad oces, vidis nesto usput zanimljivo i sl fore, i to mi se najvise svidja u predlogu
kad su avanture kolima u pitanju tu sto se mene tice moze i do lajkovca super da se provedes

djenova je predaleko, ne bismo se toliko vozili. razmisljala sam milano ili venecija, ali venecija je blize. onda verona, gardalan, malo do jezera i sirmionea. ali, moji su listom protiv, sva trojica. a nije im smor da idemo kolima do savone pa na brod :roll:

djenova je predaleko, ne bismo se toliko vozili. razmisljala sam milano ili venecija, ali venecija je blize. onda verona, gardalan, malo do jezera i sirmionea. ali, moji su listom protiv, sva trojica. a nije im smor da idemo kolima do savone pa na brod :roll:

sta znam....dogovorite se...
ako se njima bas toliko ide ponovo ista tura a tebi nije gadno sad nesto posebno onda teraj isto
pa sledece godine nek oni tebi ucine sa ovom avanturom po italiji

a cekaj sto tako kratak kruz? zbog para ili vremena?
mnogo je bolje kad ides ono 8, 12 dana i sl
msc tu prednjaci sa ponudalama zapadnog mediterana, imas i maroko i portugal i spaniju i svasta da vidis...
ovo vase mnogo kratko bre, taman prdnes aj kuci :lol:

ja glasam za severnu italiju kolima, ali idite i do milana, ne znam jesi bila, prelep je! rim mu nije ni do kolena

Milano nije ni prici Rimu ... Ni prici ;)

zbog vremena- skola, trening, posao.
ovo bi bio 5 punih dana sto je ok. mislim da bih se smorila za vise dana

juu smorila ajme kvinsi :pljus:

aha ok obaveze
ja bih nervni slom dobila da idem tako na 4 dana, prdnem i kuci, neeee :lol:

- - - - - - - - - -

Milano nije ni prici Rimu ... Ni prici ;)

ma bre dobro svako ovde iznosi svoje vidjenje...
ja ga ne volim i mislim da je turisticka zamka
a ko voli slobodno neka ide tri puta mesecno tamo ako oce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back