Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
sta je bjutiblender?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zene,jel koristite prajmer,fiksator,bazu za senke,bronzer,hajlajter...cime nanosite puder?cetkom,bjutiblenderom ili prstima?jel imate sto jednu cetkicu.ovu za tecni puder,ovu za u kamenu,ovu za bronzer,ovu za hajlajt,ovu za senku ispod obrve ovu za preko onog i tako... jel crtate obrve olovkom,pa senkom,pa preko toga gel...?
sou ,citava nauka,a sve zabavno![]()
jao smokvo, kad sam nedavno odgledala neki snimak sminkanja "na brzinu", pozlilo mi je
koliko prajmera, korektora, hajlajtera, sundjera, cetkica i to je kao brzinsko sminkanje i natural look
nista ja od toga ne korisitm, samo malo korektora u stiku na podocnjake i bb krema prstima
zene,jel koristite prajmer,fiksator,bazu za senke,bronzer,hajlajter...cime nanosite puder?cetkom,bjutiblenderom ili prstima?jel imate sto jednu cetkicu.ovu za tecni puder,ovu za u kamenu,ovu za bronzer,ovu za hajlajt,ovu za senku ispod obrve ovu za preko onog i tako... jel crtate obrve olovkom,pa senkom,pa preko toga gel...?
bjutiblender je ono kao jaje sundjercic
a najkrvavije mi je kako stavljaju korektor.covece kilo ide ispod ociju.treba da pogledate neki video
- - - - - - - - - -
prajmer je podloga za tecni puder.a baza je podloga za senke.senke budu intezivnije boje i duze stoje na oku.sve znam.mogu da drzim kurseve
isle pre par godina cerka od drugarice i ja na kurs sminkanja,dva dana,nesto preko popusta.ona jer se ucila kako da pocne da se sminka,a ja iz zabave.dva dana su nas ucili kako da stavljamo puder,pokretima na dole.i to mora da traje 5 minuta.sou
sta je bjutiblender?
to sam i ja rekla, opet skoro sve isto. njima je to super, ali ubedjujem ih da idemo negde drugde, tako da su sad u opcijama london i madrid ili italija kolima-venecija, verona i gardaland
ja glasam za severnu italiju kolima, ali idite i do milana, ne znam jesi bila, prelep je! rim mu nije ni do kolena
Daj metlice ne zezaj. Milano industrijski grad, meni lepa samo Brera i to u vreme aperitiva...Nije los za shopping
al da je lep meni nije.
Meni su lepi gradovi Bolonja, Firenza, Rim, Siena ( ajd to je dalje) Bergamo je mnogo sladak, Udine su lep gradic...Ja volim i Veronu. Pa odes na kafu i u setnju u Desanzano del Garda ili u Sirmione. Uzivancija.
djenova je predaleko, ne bismo se toliko vozili. razmisljala sam milano ili venecija, ali venecija je blize. onda verona, gardalan, malo do jezera i sirmionea. ali, moji su listom protiv, sva trojica. a nije im smor da idemo kolima do savone pa na brod![]()
ja glasam za severnu italiju kolima, ali idite i do milana, ne znam jesi bila, prelep je! rim mu nije ni do kolena
zbog vremena- skola, trening, posao.
ovo bi bio 5 punih dana sto je ok. mislim da bih se smorila za vise dana
Milano nije ni prici Rimu ... Ni prici![]()