Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja imam zut podton koze,meni odgovaraju neki bakreni ili kestenjasti tonovi,znaci topli,tako da mi seda kosa ne stoji,to bi stajalo nekome ko je hladan tip.na zalost,bila bih presretna da mogu da budem seda,a da ne delujem bolesna

na kontu tematike koji auto za grad
po ovoj racunici ispade najbolje peske

26231773_1843616639046314_1158606114624797921_n.png

:rotf:

Ideje za odmor u junu? Plaza i da se obidje malo. Osim Spanije i Grcke... za sada imam samo Sardiniju na umu?

borka bila letos na siciliji odusevljena je, ja nisam nikad pa ne mogu da komentarisem
u junu moze i maroko mada mislim da vec krece jako toplo, treba ga videti ima svoje drazi ako volis tu kulturu
istanbul kao must see ako nisi do sad

a sto ne uzmete krstarenje mediteranom, to ti je sve u jednom, imas i more i kupanje u moru i obilazak i avanturu

cickava ne moze rim oce da brcka dupe u moru
mada moze da napravi turu po juznoj italiji, da vidi rim, napulj, siciliju, i usput da se brcka
ja bih tako, avanturisticki...
a njoj kako volja

- - - - - - - - - -

egiiipaaaaaaaaat..msm stvarno..ko normalan tamo ode više od 1 puta u životu..?

egipat je posebna prica, ko ode u egipat da bi iso na crveno more a ne obidje dolinu nila iz kulturno-istoriskih pobuda taj treba da bude bacen lavovima...seljacka posla
dakle sto se egipta tice ne kaki, no pokazi malo respekta prema civilizaciji starijoj nego sto tvoj terasasti mozak moze da pojmi

U Atlantiku ne moze da se pliva, Turska, Egipat i Severna Afrika ne dolaze u obzir... Brazil pocinje zima, sacu da guglam cene Sejsela i Tahitija, mada ne bih toliko daleko, to cuvam za zimu
Porto Cervo mi se svidja

U Atlantiku ne moze da se pliva, Turska, Egipat i Severna Afrika ne dolaze u obzir... Brazil pocinje zima, sacu da guglam cene Sejsela i Tahitija, mada ne bih toliko daleko, to cuvam za zimu
Porto Cervo mi se svidja

sejšeli od juna do septembra je sezona trojo.

- - - - - - - - - -

cickava ne moze rim oce da brcka dupe u moru
mada moze da napravi turu po juznoj italiji, da vidi rim, napulj, siciliju, i usput da se brcka
ja bih tako, avanturisticki...
a njoj kako volja

- - - - - - - - - -

egipat je posebna prica, ko ode u egipat da bi iso na crveno more a ne obidje dolinu nila iz kulturno-istoriskih pobuda taj treba da bude bacen lavovima...seljacka posla
dakle sto se egipta tice ne kaki, no pokazi malo respekta prema civilizaciji starijoj nego sto tvoj terasasti mozak moze da pojmi
fala evo oči si mi otvorila, nemam pojma šta su istoriske
znamenitosti.
šta bih ja da nije ovih pametnjakovića sa foruma (:

Porto Cervo mi se svidja

Porto Cervo mirise na skupo. Ali je prelepo. Plaze, smaragdna voda, ambijent kao na mesecu, stene kao u Arizoni. Ja se vracam za par godina sigurno. Sardinija je ono moja soljica caja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back