Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Alisa
Super da je proslo, pa neces morati na elektricnu stolicu... :)

@ Cana
Sta je gradski auto? Da nije terenac ili neki fensi?
Ja volim VW. Mozda zato sto ga vozim. I ako nije bas nesto mali, ali meni stvarno treba veliki gepek.
Prevozim drvo! :D
Mali svaki put iz parka nosi neko granje, motke i to nista ne sme da se baca. :D Sve mu treba. :aha:

- - - - - - - - - -

Znaci predlog je VW, ako me niste razumeli. :D

Poslednja izmena:
@Alisa
Super da je proslo, pa neces morati na elektricnu stolicu... :)

@ Cana
Sta je gradski auto? Da nije terenac ili neki fensi?
Ja volim VW. Mozda zato sto ga vozim. I ako nije bas nesto mali, ali meni stvarno treba veliki gepek.
Prevozim drvo! :D
Mali svaki put iz parka nosi neko granje, motke i to nista ne sme da se baca. :D Sve mu treba. :aha:

- - - - - - - - - -

Znaci predlog je VW, ako me niste razumeli. :D

sto je dzabe i bogu je drago! :)))

Poslednja izmena od moderatora:
nema kod mene gradski i prigradski,jedan bi ali vredan.a kad smo ga imali,smejali su se i zezali nas u fazonu kakav to mentalni sklopmoras da budes ,pa da kupis daciju
imali smo jako mnogo razlicitih kola,moj muz pati od toga da ih menja,ali za mene koja se apsolutno ne razume u kola,osim sto vozim 33 godine,dacija je bila u zvezde da je kujem.malo je trosila,al bas bas malo,prostora unutra neverovatno mnogo i napred i nazad,bila je startna,lepo je lezala na putu,stabilna i ni jednom za nekoliko godina nije imala ni najmanji kvar.muz kaze da joj limarija nije dugotrajna,ali ja te male rdjice nisam primecivala

Pa gradski su oni mali, okretni tipa fiat 500, twingo, blala..sad, to je premalo ..ono sto je pti predlozio preveliko...nesto izmedju bi bilo najbolje (kao stari pezo ferari dvestasestica)...

..
Moze i neki manji terenac ..da mogu da izadjem ko covek ovaj zena...

Poslednja izmena:
Suzuki Vitara
Tojota Rav4

misim nije loše da se odrediš u koju grupu spadaš po pitanju novca jer to određuje preciznije stvari...tipa godište vozila, tvoje realne potrebe
a ovako je to suviše širok izbor

ja vozim clia i zadovoljna sam. volim francuze jer su udobni. ovim nisam presrecna jer je 1200 kubika, nimalno startan, ali radi posao.
jako mi se dopada mercedes A 180, nadam se da bit to mogao da bude moj sledeci auto :aha:
prethodni auto, reno megan sam vozila skoro 10 godina i obozavali smo se, tacno smo bili u divnoj vezi :zaljubljena:
takav klik nisam dozivela sa cliom, iako je divan, crven, nov, svetli. jednostavno nismo jedno za drugo. trudila sam se u pocetku da ga zavolim, ali sad nakon dve godine sam odustala. odnos nam je poslovni :aha:

Ja mrzim francuze i njihovu poznatu francusku udobnost :sad2:
To je katastrofa za naše puteve, ovako nešto iz vw varijante, štrucne preko rupe, otrese i nastavi kao da se ništa nije desilo.

- - - - - - - - - -

I patim za ibicom, mnogo patim za ibicom :(((

ja vozim službeni, novi renault espace 5, od vrancuza što su mi dali....mekan, a lađa, u doope se gađa..nema šta ne staje u nj :lol:

- - - - - - - - - -

ja vozim clia i zadovoljna sam. volim francuze jer su udobni. ovim nisam presrecna jer je 1200 kubika, nimalno startan, ali radi posao.
jako mi se dopada mercedes A 180, nadam se da bit to mogao da bude moj sledeci auto :aha:
prethodni auto, reno megan sam vozila skoro 10 godina i obozavali smo se, tacno smo bili u divnoj vezi :zaljubljena:
takav klik nisam dozivela sa cliom, iako je divan, crven, nov, svetli. jednostavno nismo jedno za drugo. trudila sam se u pocetku da ga zavolim, ali sad nakon dve godine sam odustala. odnos nam je poslovni :aha:

bolje mečetinu B seriju....

Pa gradski su oni mali, okretni tipa fiat 500, twingo, blala..sad, to je premalo ..ono sto je pti predlozio preveliko...nesto izmedju bi bilo najbolje (kao stari pezo ferari dvestasestica)...

..

Hmm...mozda neka Mazda? Poslednjih godina ih bas hvale, a imaju lepe aute. Ne znam da li ti je bitan izgled ili da je funkcionalan i tehnicki dobar. Verovatno sve.

..

Зум зум Мазда 3 ...

Ја сам се двоумила између ње и Гранд Витаре, па се одлучила за ову другу, због зиме и погона на сва 4 точка.

А Мазда је била жута, прелепа...

Koji gradski auto bi imale i zasto?

Da imam para za bacanje na gomilu metala kao sredstvo prevoza od tacke a do tacke b ne bi kupila gradski auto.Volela sam Pezo 206cc kabrio (mekani krov),Pezo 207cc kabrio (tvrdi krov) i zadnja ljubav mi je Smart.Mali,presladak,lak za parkiranje,taman da se ode po neku pljesku/u izlazak/vodu itd.isl.
Da imam para kupila bi Dodz dzip,Hamer dzip za civile ili Tojotin dzip.Volim dzipove.I jednu Ladu Nivu bi imala za slucaj da treba ici na neki raspali put gde je taj auto zakon.

Da imam para za bacanje na gomilu metala kao sredstvo prevoza od tacke a do tacke b ne bi kupila gradski auto.Volela sam Pezo 206cc kabrio (mekani krov),Pezo 207cc kabrio (tvrdi krov) i zadnja ljubav mi je Smart.Mali,presladak,lak za parkiranje,taman da se ode po neku pljesku/u izlazak/vodu itd.isl.
Da imam para kupila bi Dodz dzip,Hamer dzip za civile ili Tojotin dzip.Volim dzipove.I jednu Ladu Nivu bi imala za slucaj da treba ici na neki raspali put gde je taj auto zakon.

Ууу, ал' си наивна, к'о француска собарица :lol:

ovo je pitanje za one koje se farbaju same
kupila sam lorealovu farbu za kosu
hocu da ofarbam samo koren
boja je smedja
da li mesam celu tubu iz pakovanja ili ne

pa naravno da ne,nije ti glava ogromna bre :)
ja se ne farbam sama,ali uvek mi frizerka stavi pola tube za koren.i to od skoro joj kazem da pazi da ne dohvati krajeve,jer ima obicaj da ono sto je ostalo zamaze i dole

- - - - - - - - - -

idem okolo sarena,a plus i farbam se sve redje,jes da desetak dana idem okolo seda,ali pokusavam da malo odmorim kosu

- - - - - - - - - -

i perem je retko :lol:

ovo je pitanje za one koje se farbaju same
kupila sam lorealovu farbu za kosu
hocu da ofarbam samo koren
boja je smedja
da li mesam celu tubu iz pakovanja ili ne

Da te neko farba trebala bi 1/3 farbe za koren.Ako ti je bas suva kosa,gusta ili si seda eventualno pola farbe.Uzmi pola posto se sama farbas a mozes ako ti ostane nesto da rascesljas po kosi,cisto da osvezis boju.

Poslednja izmena:
Da te neko farba trebala bi 1/3 farbe za koren.Ako ti je bas suva kosa,bujna ili si seda eventualno pola farbe.Uzmi pola posto se sama farbas a mozes ako ti ostane nesto da rascesljas po kosi,cisto da osvezis boju.

ja se ne farbam sama,ali uvek mi frizerka stavi pola tube za koren.i to od skoro joj kazem da pazi da ne dohvati krajeve,jer ima obicaj da ono sto je ostalo zamaze i dole

- - - - - - - - - -

idem okolo sarena,a plus i farbam se sve redje,jes da desetak dana idem okolo seda,ali pokusavam da malo odmorim kosu

- - - - - - - - - -

hvala devojke, znaci trecina
ja sam se do sada farbala kod frizera, zato ne znam
iskreno, uzasno me nervira sto sam izlazila uvek zamazana posto je smedja u pitanju, sto od 5farbanja imam 6 razlicitih nijansi jer joj je tesko da zapamti odnos boje, posto sam kod nje poslednjih 20god 3x nedeljno
ove godine sam resila da rascistim sve cime nisam zadovoljna
prvo sam zamenila manikirku koja je radila kod nje i kozneticarku, sad je frizer dosao na red
valjda mogu u kucnoj varijanti da ofarbam koren kose dok ne nadjem drugog frizera cijim radom cu da budem zadovoljna

iskreno, uzasno me nervira sto sam izlazila uvek zamazana posto je smedja u pitanju, sto od 5farbanja imam 6 razlicitih nijansi jer joj je tesko da zapamti odnos boje, posto sam kod nje poslednjih 20god 3x nedeljno
prvo sam zamenila manikirku koja je radila kod nje i kozneticarku, sad je frizer dosao na red
valjda mogu u kucnoj varijanti da ofarbam koren kose dok ne nadjem drugog frizera cijim radom cu da budem zadovoljna

Naravno da možeš, samo polako. Ja se godinama farbam sama i nije to tako teško.
Smućkaj trećinu, pa ćeš eventualno dodati ako zafali...

Tebi treba cela imas puno kose

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ja mislim da bi tebi ekstra stajala seda kosa.

farbanje ti je nista lakse..ja uopste ne kontam sta ce ti frizer za to. I me treba ti cela farba za koren. Ja sam se kao tinejdzerka farbala sama, nikad kod frizera. Sad se nevfarbam...kad osedim.onda cu opet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back