Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvek neko prvi umre u braku :) dok jedan ne odapne da se :heart: :lol:

- - - - - - - - - -

A kada jedan umre ljubav je zavrsena :) i onda mozes traziti novu :zaljubljena: na to se misli petunija :aha: :lol:

- - - - - - - - - -

To ne znaci da trebas pre vremena ubiti muza :mrgreen: da raskines od te ljubavi koju si dala zavetom na oltar :lol:

nekako mi je to najgluplje što ljudi izgovaraju: dok nas smrt ne rastavi..
čija smrt? moja? njegova? smrt kućnog ljubimca? tašte? svekrve? predsedsedavajućeg ujedinjenih nacija?
smrt moje orhideje u staklenoj posudi?
Božija. Dakle nikad.
Jer crkveni zaveti su tako čisti i nevini, kao i sama crkva.
I samo Bog može da te rastavi od onog sa kim te crkva sastavi. Amin.

- - - - - - - - - -

Alisa, je l te pustilo?
Ja sam imala to samo na malom i domalom prstu leve ruke. Obicno se priceka da samo prodje. Ali kako mi ni nakon dve nedelje nije bilo bolje morala sam na terapiju. Meni je to bilo zbog vratnog prsljenja i kicme u onom periodu dok sam po citav dan nosala malenog.
Imala sam terapiju strujom, masaze i lavu.
I onda me je pustilo.
Pustali su mi struju na tri mesta. Vrat, lakat, prevoj shake. :sad2:
Nadam se da ce kod tebe proci bez toga.
Inace imala sam tup osecaj u prstima, normalno sam ih pokretala, ali su nekako brideli i bockali bez prestanka, a kada bih nesto njima dodirnula nisam imala osecaj kao da nesto dodirujem.
Jutros sam ustala i sve je ok. Da nisam kukala ovde po forumu, mislila bih da sam sanjala.
A to sa bockanjem i bridenjem mi se dešava ponekad. Najčešće kada duži vremenski period uopšte ne vežbam pa mi cirkulacija rapidno uspori.
Inače imam slabu cirkulaciju, ali vežbanje to sve rešava.

Božija. Dakle nikad.
Jer crkveni zaveti su tako čisti i nevini, kao i sama crkva.
I samo Bog može da te rastavi od onog sa kim te crkva sastavi. Amin.

- - - - - - - - - -

Jutros sam ustala i sve je ok. Da nisam kukala ovde po forumu, mislila bih da sam sanjala.
A to sa bockanjem i bridenjem mi se dešava ponekad. Najčešće kada duži vremenski period uopšte ne vežbam pa mi cirkulacija rapidno uspori.
Inače imam slabu cirkulaciju, ali vežbanje to sve rešava.

kako to mislis crkva je nevina i cista. kad na planeti zemlji nema niko ko je nanio vise stete, bola i patnje zemljanima?
zahvaljujem unaprijed

ok, tačno da je sranjjce, doduše nije ni loš toliko...al makar po dimenzijama odgovara "gradskom" automobilu...ovo drugo je sve preveliko da bi bilo gradski auto
e sad...da je malecko da možeš da ga uparkiraš bilo gde a da ide ko metak to nema

- - - - - - - - - -

znam jednu gospođu koja veze nema s vožnjom, dušu mu vadi, ja bi joj odma pocepao dozvolu, a mercedesče i dalje piči, ništa mu ne fali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back