Jel idete u Mc Donalds?
Ako ne - zbog cega? - nezdrava hrana, ili atmosvera. ili... ?
Jeste, bas tako, Costa mi je najbliza ali i Starbucks, Nero, na sta naletim...
Volim i idem u Mek, jedan od onih kafica je i Mek cafe

...
Nema sta, ukusna mi je hrana, prijatna, cista atmosfera, lagodno se osecam, kao u svojoj dnevnoj sobi, detinjasto...meso ne jedem ovako ali njihovo simpatisem jer znam da ga spremaju kako valja, ne kaplje ulje i ne vraca se na njega...
Nemam mek ovde...
kad sam u ns retko...
Nikad nisam predlozila da odemo u mek... to mm ponekad pa I ja odem s njim... nista specijalno
- - - - - - - - - -
Kako se odnosite prema garderobi/odeci/obuci?
Jel sve sto kupite nosite odmah I sad
ili cuvate?
Jel po kuci nosite stare trenerke, jel se presvlacite cim dodjete sa posla?
ako ste slobodni jeste u pidzami ceo dan?
Ili se sredjujete cim ustanete?
Imam podeljen garderober na odecu koju nosim po kuci i na odecu koju nosim van, nikada nije ofucana jer se osecam lose ako sam odrpana ali nije ni neka fina (trenutno siroke bele pantalone, srebrna majica i teski sivi dzemper do kolena vezan u struku).
Pre dve godine sam usvojila princip "kapsulirane" odece. To je verzija manje je vise, kvalitet naspram kvantiteta, par novih stvari po sezoni u koje sam zaljubila, ako se nisam zaljubila ne kupujem.
U kuci nikada ne sedim u novim stvarima, taman posla. Ako bih tako radila nista mi ne bi izgledalo lepo i novo.
Pidzamu skidam cim ustanem ujutru, ne mogu da izjednacim posteljinu i garnituru za sedenje. Posteljina je za mene cista svetinja
Uvek koristim najlepse stvari koje posedujem. Ne cuvam odecu za bolju priliku. Cim deluje iznoseno, odmah je menjam novim komadom, neretko istim.