Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То и ја волим, али не кад се враћају са плаже, него ујутру, пошто се будим као вампир, онда пићенце, кафица и кибицовање...јес да тек понеки вампирАћ прође, али то ми је баш гушт. Птицо што љубиш звијезде склопи крила лол

mora da ima neko naucno objasnjenje :lol:

...ovako:
opšte je poznato da se tela na toploti šire a na hladnoći skupljaju.
daklem:
pegla je grejno telo i emituje toplotu u svim pravcima.
problem:
ta toplota zagreva koren glake koji se znatno uveća i direktno vrši kompresiju na moždanu masu...
što više imaš korenja to je pritisak veći :cry:
a koliko vidim korenje ti ne manjka... eto :cry:

...ovako:
opšte je poznato da se tela na toploti šire a na hladnoći skupljaju.
daklem:
pegla je grejno telo i emituje toplotu u svim pravcima.
problem:
ta toplota zagreva koren glake koji se znatno uveća i direktno vrši kompresiju na moždanu masu...
što više imaš korenja to je pritisak veći :cry:
a koliko vidim korenje ti ne manjka... eto :cry:

mene je glava zabolela samo dok sam procitala :sad2:

Jel imate obicaj da sami sednete u kafic i pijete kafu ? I sta mislite o ljudima koji sami piju kafu u kaficu ? :)
Nemam. U lokal idem da se vidim sa nekim, na razgovor. Sama uz kafu najvise uzivam citajuci (forum, novine,...).
То и ја волим, али не кад се враћају са плаже, него ујутру, пошто се будим као вампир, онда пићенце, кафица и кибицовање...јес да тек понеки вампирАћ прође, али то ми је баш гушт. Птицо што љубиш звијезде склопи крила лол
Isto :) Ali setnja :) Ima li sta lepse na moru nego ustati dok jos i domaci spavaju, pa uz obalu? :zaljubljena:
sta ste toliko navalili na moju bradu:evil:
Ljubomorni su :zag:

Kad ce da prestane da pada ova dosadna kisa?..:lol:
I ja se pitam. A planirala veceras haljinu bez ledja :confused:

Jel imate obicaj da sami sednete u kafic i pijete kafu ? I sta mislite o ljudima koji sami piju kafu u kaficu ? :)

Imam.
Navikla sam se pre par godina, to dodje vise kafeterija nego kafic ali imam obicaj da citam, pisem, ucim, kucam, vazda preko laptopa i nekih knjiga, kafa i kolac...mnogo znaci kada si vezan za kucu i racunar...obuces se, izadjes medj' ljude, redovno te upamte konobari...posebno rano ujutru, uvek idem u iste kafice i osecam se kao u svojoj kuci samo sa ljudima, nekako brze i radim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back