Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.120
i ja primetio..sta ti je zabice sva si u fazonu sahrana, raja pakla i tako to![]()
da nije neki profi ubica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja primetio..sta ti je zabice sva si u fazonu sahrana, raja pakla i tako to![]()
mozda je vlasnik pogrebnog servisa pa pravi statistike
uskoro ce da bude, koje ste visine i tezine i koja vam je omiljena vrsta drveta, boja i tkanina![]()
uskoro ce da bude, koje ste visine i tezine i koja vam je omiljena vrsta drveta, boja i tkanina![]()
Kako bilo šta ZNATE sa sigurnošću?![]()
meni ne smeta,al ne vidim poentu pokazivanja sisa na forumu.pogotovu ako si udata i imas neka cvrsta nacela koja cesto iznosis o moralu.beba se na tim slikama skoro ni ne vidi jer je okrenuta ledjima,sisa je u prvom planu
bolje ti misli sta ces svom nakaznom punoglavcu da opevas na sahrani.![]()
Tako je.
Tvoje sise su mnogo lepse.
Razocaravas me smokva, cin dojenja je najprirodniji cin na svetu.
Nisam ni htela da se vidi beba vec upravo ono sto se videlo.
Ja kako dojim bebu u parku!
Sta tacno imas protiv tog cina?
Na koji nacin te ugrozava?
Koja su to nacela koja se krse dojenjem bebe? A da sam ja o njima pisala?
Tako je.
Tvoje sise su mnogo lepse.
Razocaravas me smokva, cin dojenja je najprirodniji cin na svetu.
Nisam ni htela da se vidi beba vec upravo ono sto se videlo.
Ja kako dojim bebu u parku!
Sta tacno imas protiv tog cina?
Na koji nacin te ugrozava?
Koja su to nacela koja se krse dojenjem bebe? A da sam ja o njima pisala?
cicak,ocigledno sam pogresila,nisam skapirala da je ovo takmicenje cije su sise lepse...
Zasto vam smetaju slike na kojima zena doji bebu?
Ako nisu svakodnevne naravno.
Nijedan muskarac ne zeli svakodnevno da gleda tudje sise, to nam je jasno![]()
Kako bilo šta ZNATE sa sigurnošću?![]()
ne bih cicak da ulazim u raspravu,napisacu ovo brzo jer su reklame,gledam mkmp
mislim da koristis svoju trudnocu i dojenje da bi privlacila paznju koja ti ocigledno jako fali.svi smo mi bili trudni i dojili,al ne poznajem ni jednu osobu licno koja je javno pokazivala svoje golo telo.mislim da je to neka vrsta manipulacije
mislim nije da mi sad nesto smeta...samo mislim da si suvise komercijalizovala jednu vrlo intimnu stvar
- - - - - - - - - -
koliko mislim u jednom postu
ja sam na ovu temu zavrsila,jer vidim da si raspolozena za svadju,cuj tvoje sise su lepseslutim da cu na kraju ispasti i matora ljubomorna tetka
Zato sto kad zena dobije dete, to joj postane najbitije u zivotu i daje mu smisao. Problem nastaje kad misli da nekog zanima taj njen novi zivot.Zasto neke zene kace svaki dan slike svoje dece na fejsbuk?
Koja je to budala bila.Šta bi ljudi pričali o vama na vašoj sahrani?
I ne znam. Pretpostavljam, imam dobru intuiciju, ali gledam da se ne vodim njom, da ne gradim predrasude nego sacekam da vreme pokaze svoje.Kako bilo šta ZNATE sa sigurnošću?![]()
Kako ne pripada?Nemam ali baš ništa protiv dojenja.
Ali želim da opet mogu da biram gde ću to videti. Nemam svi mi istu prošlost, uzeću sebe kao primer da bi razumela: sa 28 dobijem rak, izvade mi jajnike i od dece više nema ništa.
Svaki put kad vidim bebu (ne dete, nego baš bebu) mene preseče negde duboko, a tek kad vidim majku koja doji svoje dete, bude mi još teže jer bukvalno mi se utrlja na nos da to ja 99% više nikad neću biti...
Tako da... ne smeta, ali i ne moram to da vidim na temi u kojoj ne pripada! Da vidim na ulici okrenula bih glavu, pustila suzu i to je to...
ne bih cicak da ulazim u raspravu,napisacu ovo brzo jer su reklame,gledam mkmp
mislim da koristis svoju trudnocu i dojenje da bi privlacila paznju koja ti ocigledno jako fali.svi smo mi bili trudni i dojili,al ne poznajem ni jednu osobu licno koja je javno pokazivala svoje golo telo.mislim da je to neka vrsta manipulacije
mislim nije da mi sad nesto smeta...samo mislim da si suvise komercijalizovala jednu vrlo intimnu stvar
- - - - - - - - - -
koliko mislim u jednom postu
ja sam na ovu temu zavrsila,jer vidim da si raspolozena za svadju,cuj tvoje sise su lepseslutim da cu na kraju ispasti i matora ljubomorna tetka
Kako ne pripada?
Tema je Da vas vidimo danas.
A.to sam ja I danas I juce I sutra.
Meni je zao ako ti zelis a ne mozes biti ponovo majka
U toj situaciji vise nego iko bi trebala razumeti zene koje se bore za to da cin dojenja predstave kao nesto najnormalnije
zene treba da budu opustene I doje svoje bebe javno... uvek I svugde...
Cekaj bre tetka
Ako sam ja sebi lepa trudna I dok dojim, to je manipulacija? S kim manipulisem? Ne razumem taj deo?
Sve nesto mislis a sve pogresno![]()