Zabica777
Aktivan član
- Poruka
- 1.601
Recimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:“Zašto da te pustim unutra?“, šta biste odgovorili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:“Zašto da te pustim unutra?“, šta biste odgovorili?
ljudi..vi to pravite sendvic ili sapun?![]()
Aj ne zezaj da ti stvarno postojis.Ko bi reko
ja cu samo da privirim koga ima,necu ja dugoRecimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:“Zašto da te pustim unutra?“, šta biste odgovorili?
2-3.al i to meso mora da ima kosti,ne mogu da jedem snicle ili belo mesoKoliko puta nedeljno jedete meso?
Sretnete devojku, svidja vam se i to joj kazete .... Ona vas odbije na kec-iz bilo kog razloga
Javlja vam se nakon mesec dana i pocinje sad ona vas da muva
Kako reagujete?
Boze, ako nisi do sada sam shvatio zasto, ne vredi ni da ti objasnjavam, negooo otvaraj ta rajska vrata i pusacaj. ..Recimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:“Zašto da te pustim unutra?“, šta biste odgovorili?
pusti me da ti smirim zene sa krste koje su malopre usleRecimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:“Zašto da te pustim unutra?“, šta biste odgovorili?
pusti me da ti smirim zene sa krste koje su malopre usle![]()
Zasto neke zene kace svaki dan slike svoje dece na fejsbuk?
Nem pojma,ali sam primjetio da to rade uglavnom neki gabori ili prosjeci,šminkaju ih,oblače kao manekene...vjerovatno neki kompleksi,valjda žive od tih lajkova
Tako bar kod mene
Ček ko je gabor, te žene ili deca?
Uostalom bilo jedno ili drugo kako te nije sramota da nekoga nazivaš tako?![]()
Žene naravno,ne djeca.
Pa nije me sramota zato jer se khurche i pretjeruju..bombarduju skoro svaki dan...satraše![]()
Eh ne znaš ti koga sve ja imam za frenda...i ti bi tako
Ali bukvalno svaki dan,ili svaki drugi,jbg šta je previše previše je..
Nem pojma,ali sam primjetio da to rade uglavnom neki gabori ili prosjeci,šminkaju ih,oblače kao manekene...vjerovatno neki kompleksi,valjda žive od tih lajkova
Tako bar kod mene
Deca su ukras sveta, pa što i ne postavljati slike... mene više izluđuju žene drugih tipova, nego one koje svoju decu vole i slikajute su još najlakše
![]()
***** se i preteruju žene i koje nisu gabori ili kako god ih nazivaš. To više govori o tebi nego o njima
A to licemerje da imaš ko zna koga sve za prijatelje na FBu a iza leđa ih pljuješ, to je tek![]()
cek zar ne cuva sveti petar kljuc i vrata do raja?Recimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:“Zašto da te pustim unutra?“, šta biste odgovorili?
Zato sto realno nikoga toliko ne zanima tudje dete kao majku.
Ok je sto ga slika. Zeli da ima uspomenu. Ali zasto misli da bi to zanimalo druge ljude?