Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji kultna tema na DiP-u o pomenutom fenomenu, ukucajte u pretraživač - glavata deca ili glavate bebe

...jaoj ja se zadnjom snagom suzdrzavam da ne kacim slike svoje sestricne...a znas kako je lepa:lol:, zaljubljena tetka, cim neko malo sa mnom progovori privatno odmah vadim slike, pred ljudima se uzdrzim od ljubljenja telefona ali moj Cole, nema lepse bebe...kada to kazem njenoj mami ona me pogleda kao da sam odvalila notornu glupost ali meni dodje da ga svima pokazem i dobijem dokaz da je najlepsa beba na svetu:heart:

...jaoj ja se zadnjom snagom suzdrzavam da ne kacim slike svoje sestricne...a znas kako je lepa:lol:, zaljubljena tetka, cim neko malo sa mnom progovori privatno odmah vadim slike, pred ljudima se uzdrzim od ljubljenja telefona ali moj Cole, nema lepse bebe...kada to kazem njenoj mami ona me pogleda kao da sam odvalila notornu glupost ali meni dodje da ga svima pokazem i dobijem dokaz da je najlepsa beba na svetu:heart:
znam je ..plavusa...;)

Nije! Crn je sa ogromnim kosim ocima, punackim usnama i najmanjim nosicem koji covek moze da zamisli a sto je veseo, cim neko udje u kafic ona trci ispred njega da se javi, sva ozarena stane ispred nepoznatnih ljudi i kaze "tao tao":lol: Ne znam otkud u nasoj familiji takvo dete, mi svi stidljivi ubi boze...ako, neka...
:lol: geni su chudo.. koo zna sa koje loze je povukla :lol:

Nije!
Crn je sa ogromnim kosim ocima, punackim usnama i najmanjim nosicem koji covek moze da zamisli a sto je veseo, cim neko udje u kafic ona trci ispred njega da se javi, sva ozarena stane ispred nepoznatnih ljudi i kaze "tao tao":lol:

Ne znam otkud u nasoj familiji takvo dete, mi svi stidljivi ubi boze...ako, neka...
ti držiš kafić ? vodite dete u kafić ?

...vodimo je Dee, vodile smo je i sa pola godine, zato se navikla...samo odaberemo neke u kojima se ne pusi, neka kafeterija najcesce, basta, Mek...voli dete ljude, ucvrlja se kada pada kisa, tuzno gleda kroz prozor...posto je polu - polu, mama nasa, tata Meksikanac a zive u Nemackoj, brlja tri jezika...dodje do malog Svabe, uhvati ga za ruku i pita "sta je to", on je gleda bledo, "oooodjeeeee, sta je to na zapatos"(eeeeeej bre, sta je to cipeli:lol:), Svaba zbunjen a ona tuzno "patos, patos:(" (tuzna jer nece da se igra sa njom:() a suska kad prica pa je pish...nema kad da spava koliko voli da je na ulici sa ljudima...

...uvek se setim Smokve, klinka je k'o ona, lav - vaga...

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back