Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno testiram ovaj, kupila sam ga kod neke žene ovde, prodaje iz inostranstva, dala sam 200 din. Namazala sam juče, još se drži, videću do kad...
catricemoonrockpolish8.jpg

- - - - - - - - - -

Meni je to stvarno užasno, a još više nerviram sebe što mi to toliko smeta.

Занимљиво изгледа, није мат и прошарано делује, није досадан...

- - - - - - - - - -

Како смо скочиле обе на вештачке нокте, као на најгору увреду :zcepanje:

jel hoce neko da mi pogleda ako prolazi pored onih radnjica za prodaju maski za telefone,neku ludilo,zlacanu stras,citkoni,sadsamsapinka,masku za nokiju2
doslo mi jednom u zivotu da imam takvu masku,a ne mogu da je nadjem

kupio mi juce komsija silikonsku zlacanu masku,al nije to to,slabo je zlatno.ja bih htela neku da sija ko onaj laser sto je ostetio zmajev...sta vec,najmanje tako da sljasti :lol:
pa ako prolazite pored takvih radnjica bacite pogled,nije bitno koji grad.snacicu se ja

Evelin pravi dobar taj zastitni, ja ga furam
Al stos je u tome red da je tebi posao da akas ruke, plus domacinstvo plus deca...ne mozes ni da ocekujes da ti traje lak,hbg tako je
Probaj ovaj evelin premaz imas u dm, oko 300din je nije skup

Evelin pravi dobar taj zastitni, ja ga furam
Al stos je u tome red da je tebi posao da akas ruke, plus domacinstvo plus deca...ne mozes ni da ocekujes da ti traje lak,hbg tako je
Probaj ovaj evelin premaz imas u dm, oko 300din je nije skup

A vidim i ja da mi je takva sudbina. Imam već i Evelin, i neki Esens, i neki Menhetn, sve manje, više isto. Jedini Aurin neki traje, ali se suši bukvalno ceo dan... :aha:

Hvala, devojke. Vidim ja da nije do laka, nego do mene... :hvala:

Ja i serpe stavljam u masinu. Samo velike plehove na ruke. Imam neke velike tanjire za pastu i planiram da ih bacim jer ne mogu da stanu u masinu. Ali sve sto radim sa hemikijama radim sa rukavicama. Cak i kad brisem kuhinju.

Zene, imaju mi deca maskenbal u utorak
Dajte mi neke ideje u sta da ih maskiram?

nju u pipi dugu carapu.napravis joj pegice po nosu,kosu u kikice koje ucvrstis sa nekim gelom da stoje sa strane i obuces joj sarene dokolenke i bermude
njega u carli caplina ako imas belu kosuljicu i crno oddelce,samo ti treba dedin sesir i nacrtani brcici i stap

- - - - - - - - - -

njega mozes i u mornarsku majicu,iscrtas mu neko sidro kao tetovazu ,mornarsku kapu i ako mozete da nabavite neku lulu
da bude mornar popaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back