Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aplikator se dobija i uz neke vaginalete... nikakva nauka

Nego sta ce bilo kom aplikator za tampon
Kao da je nauka staviti ga

higijenskije je npr kad si na plazi, na poslu...tj van kuce

- - - - - - - - - -

Pa probaj da stavis tampon sa aplikatorom pa ces videti:lol:
Ni ja ne znam zasto, ali na primer moja drugarica je bila sokirana sto u Srbiji nije bilo toga. Ispodosmo mi neki divljaci koji guraju tampone rukom

pa ja vec godinama donosim iz hr
jednostavno mi je zgodnije kad sam van kuce
a na tampone otkako sam presla spasila sam se : )

Zivot se menja puf magija :lol:

Ne menja se, samo podstice pojedinca na promenu..e, sad, ako je pojedinac prirodno zadrt glupac, slabo to ide..i onda je fuj gurnuti prst u vaginu tokom ciklusa, ali eto nije fuj kad otpadni materijal (smrdljiv, truo,..) prlja okolinu...samo da se ne vuce po zemlji i da nije pred ocima...
Srecom postoje aplikatori, makar ni ne znali koristiti ih..:lol:

Žene, kako stojite sa prijateljicama...koliko često se družite...jesu li vam one najdraže uvek dostupne i blizu?
Razmenjujete li porukice i čini li vas to srećnima?

Stojimo sasvim solidno koliko nam obaveze dozvoljavaju. U kontaktu smo non stop ali se redje vidjamo nego ranije :D

- - - - - - - - - -

Recimo bas sl vikend smo isplanirale didemo na Interfest u NS-u, malo zenskog druzenja :D

Žene, kako stojite sa prijateljicama...koliko često se družite...jesu li vam one najdraže uvek dostupne i blizu?
Razmenjujete li porukice i čini li vas to srećnima?

Redje se vidjamo (obaveze nas sustizu polako), ali jednom do dva puta mesecno idemo u zenski provod (muzika, ice, pice, ...). Kafa i kolaci barem jednom nedeljno. Viber nas spasava, ali nista bez price uzivo. Krenula je i sezona banjanja, tako da su sada nedelje rezervisane za one coporativne izlete. Imam malo drugarica/prijateljica, ali bas se volimo i neizmerna smo podrska jedne drugima.

nemam drugarice, kad se jednom odatle ispadne ne vraća se, onda kontakti sa ženama postanu uvek neko odmeravanje i oprez čak iako nekad krene na bolje u drugom momentu pada

mada možda je to promenljivo ???
nekad i ja odhebem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back