Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Jos kad bi neke znale sta su pisale pre par godina...![]()
Zato imamo vas da nas podsetite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos kad bi neke znale sta su pisale pre par godina...![]()
Aplikator se dobija i uz neke vaginalete... nikakva nauka
Nego sta ce bilo kom aplikator za tampon
Kao da je nauka staviti ga
Pa probaj da stavis tampon sa aplikatorom pa ces videti
Ni ja ne znam zasto, ali na primer moja drugarica je bila sokirana sto u Srbiji nije bilo toga. Ispodosmo mi neki divljaci koji guraju tampone rukom
higijenskije je npr kad si na plazi, na poslu...tj van kuce
- - - - - - - - - -
pa ja vec godinama donosim iz hr
jednostavno mi je zgodnije kad sam van kuce
a na tampone otkako sam presla spasila sam se : )
Sigurno jeste kad se uvezbas. Ovi sto sam ja probala su bezveze, nekako ko gaza lagano zamotana. Nisu onako zbijebi kao ob.
Zato imamo vas da nas podsetite
Ne pomaze..neki ne znaju sta im je juce bilo fuj..![]()
Zivot se menja puf magija![]()
Da li je neko skoro natrcao na zavese u aqauamarin boji? Ili cu ih kupiti ili cu crci.
Naravno ... ali mi trebaju zavese/materijal. A ne videh u toj boji nigde.
A mene zanima dal ce i u bg biti obustava saobracaja sada?
Pa stvarno je sramota da to urade u spicu.sto ne blokiraju pumpe,zgradu vlade .... uvek po grbaci radnika
Žene, kako stojite sa prijateljicama...koliko često se družite...jesu li vam one najdraže uvek dostupne i blizu?
Razmenjujete li porukice i čini li vas to srećnima?
Stojimo sasvim solidno koliko nam obaveze dozvoljavaju. U kontaktu smo non stop ali se redje vidjamo nego ranije
- - - - - - - - - -
Recimo bas sl vikend smo isplanirale didemo na Interfest u NS-u, malo zenskog druzenja![]()
Žene, kako stojite sa prijateljicama...koliko često se družite...jesu li vam one najdraže uvek dostupne i blizu?
toooo...tako i mi... koje je to bogatstvo,i nikad se ne zna koja koju "čupa" tog dana, koja će na levu nogu...itd