- Poruka
- 131.640
ljudi..vi to pravite sendvic ili sapun? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko puta nedeljno jedete meso?
Koliko puta nedeljno jedete meso?
Elem ja da pitam nase iskusne forumase, sta znaci kad neko ko vas je muvao i ocigledno simpatisao, krene da izigrava "tatu" na zurci na kojoj ste se slucajno sreli i popuje sta bi trebalo a sta ne da radis?
I pritom ima smrtno ozbiljnu facu dok razgovarate : )))
P ne znam, može da znači, ali ni ne mora. Možda je znatno matoriji od tebe, pa mu budiš taj pokroviteljski stav brižnog starijeg brata. Ne mogu ovako izdaleka da znam o čemu se tačno radi.
Pa voli te
Kad nekog volis brines za njega i ne zelis da mu padne ni dlaka s glave
Smeta mu kad se ponasas nedostojanstveno mozda....
To je pozeljan decko![]()
Mozes : )))
- - - - - - - - - -
Nije stariji zapravo je mladji : )
- - - - - - - - - -
Ti onda pridji blize nemoj da si toliko daleko![]()
Elem ja da pitam nase iskusne forumase, sta znaci kad neko ko vas je muvao i ocigledno simpatisao, krene da izigrava "tatu" na zurci na kojoj ste se slucajno sreli i popuje sta bi trebalo a sta ne da radis?
I pritom ima smrtno ozbiljnu facu dok razgovarate : )))
Onda je klinja i dopadaš mu se, nije ravnodušan. Tako sam ja kad sam bio klinja sa eks nekim ribama, kao, držim se nešto, a u stvari mi se još sviđa, pa kao kažem joj nešto i popujem- nemoj ti da se družiš tamo sa nekima "da te ne pokvare". Klinačke fore.
Onda je klinja i dopadaš mu se, nije ravnodušan. Tako sam ja kad sam bio klinja sa eks nekim ribama, kao, držim se nešto, a u stvari mi se još sviđa, pa kao kažem joj nešto i popujem- nemoj ti da se družiš tamo sa nekima "da te ne pokvare". Klinačke fore.
To znaci da je na dobrom putu da postane smarach.Znam to dobro, i sam sam taki.
![]()
Sretnete devojku, svidja vam se i to joj kazete .... Ona vas odbije na kec-iz bilo kog razloga
Javlja vam se nakon mesec dana i pocinje sad ona vas da muva
Kako reagujete?
Samo sto mi nikada nismo bili zajedno, jesmo se simpatisali al sto se mene tice vise je bilo zezanje nego stvarno dopadanje
E vidis, mozda ima malo i toga da je bio "ljubomoran" posto je skontao da sam i drugim deckicima vrlo simpaticna bila te veceri
E Daco, sad kad si se ti pojavio, i ovaj je strelac, bice sa onda nije slucajnost : )))
- - - - - - - - - -
Pa jedva docekamo : )))
Sretnete devojku, svidja vam se i to joj kazete .... Ona vas odbije na kec-iz bilo kog razloga
Javlja vam se nakon mesec dana i pocinje sad ona vas da muva
Kako reagujete?