Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem ja da pitam nase iskusne forumase, sta znaci kad neko ko vas je muvao i ocigledno simpatisao, krene da izigrava "tatu" na zurci na kojoj ste se slucajno sreli i popuje sta bi trebalo a sta ne da radis :think:?
I pritom ima smrtno ozbiljnu facu dok razgovarate : )))

Elem ja da pitam nase iskusne forumase, sta znaci kad neko ko vas je muvao i ocigledno simpatisao, krene da izigrava "tatu" na zurci na kojoj ste se slucajno sreli i popuje sta bi trebalo a sta ne da radis :think:?
I pritom ima smrtno ozbiljnu facu dok razgovarate : )))

P ne znam, može da znači, ali ni ne mora. Možda je znatno matoriji od tebe, pa mu budiš taj pokroviteljski stav brižnog starijeg brata ili je čiča po prirodi. Ne mogu ovako izdaleka da znam o čemu se tačno radi.

Pa voli te :heart:

Kad nekog volis brines za njega i ne zelis da mu padne ni dlaka s glave :aha:
Smeta mu kad se ponasas nedostojanstveno mozda....
To je pozeljan decko :flert:

Bilo bi lepo da je tako jednostavno slatko : )
Bas me iznenadio svojim preozbiljnim stavom te veceri, do tada smo uvek imali opustenu komunikaciju, nista ozbiljno i "intimno"
Mozda ga smorila njegova cura pa bio neraspolozen covek, ko ce ga znati :think:
A i ja njega bas gotivim i stvarno ne kontam sto se tako promenio prema meni a nista mu nisam uradila majke mi moje :D

Mozes : )))

- - - - - - - - - -

Nije stariji zapravo je mladji : )

- - - - - - - - - -

Ti onda pridji blize nemoj da si toliko daleko :p

Onda je klinja i dopadaš mu se, nije ravnodušan. Tako sam ja kad sam bio klinja sa eks nekim ribama, kao, držim se nešto, a u stvari mi se još sviđa, pa kao kažem joj nešto i popujem- nemoj ti da se družiš tamo sa nekima "da te ne pokvare". Klinačke fore.

Onda je klinja i dopadaš mu se, nije ravnodušan. Tako sam ja kad sam bio klinja sa eks nekim ribama, kao, držim se nešto, a u stvari mi se još sviđa, pa kao kažem joj nešto i popujem- nemoj ti da se družiš tamo sa nekima "da te ne pokvare". Klinačke fore.

Samo sto mi nikada nismo bili zajedno, jesmo se simpatisali al sto se mene tice vise je bilo zezanje nego stvarno dopadanje :think:
E vidis, mozda ima malo i toga da je bio "ljubomoran" posto je skontao da sam i drugim deckicima vrlo simpaticna bila te veceri :D

To znaci da je na dobrom putu da postane smarach. :deda: Znam to dobro, i sam sam taki. :lol:

E Daco, sad kad si se ti pojavio, i ovaj je strelac, bice sa onda nije slucajnost : )))

- - - - - - - - - -

Sretnete devojku, svidja vam se i to joj kazete .... Ona vas odbije na kec-iz bilo kog razloga :lol:

Javlja vam se nakon mesec dana i pocinje sad ona vas da muva :lol:

Kako reagujete?

Pa jedva docekamo : )))

Samo sto mi nikada nismo bili zajedno, jesmo se simpatisali al sto se mene tice vise je bilo zezanje nego stvarno dopadanje :think:
E vidis, mozda ima malo i toga da je bio "ljubomoran" posto je skontao da sam i drugim deckicima vrlo simpaticna bila te veceri :D

E Daco, sad kad si se ti pojavio, i ovaj je strelac, bice sa onda nije slucajnost : )))

- - - - - - - - - -

Pa jedva docekamo : )))

:lol:

Mislim da je Razvigor u pravu, da postoji nota ljubomore u ponasanju tog mladica i da on ne zna kako da se postavi prema tebi, svidjas mu se, draga si mu, ali i nedostizna, i trazi neki model za taj vas odnos, otuda prijateljsko-pokroviteljski stav, moze komotno da peva "neko te ima nocas, to nisam ja, aaaaaaa..." :D

Posle mulac postane muško, prođe to. Al do tada su mogući svakojaki ispadi neke vrste ljubomore. Znao sam ja pred njihovim momcima, kad nisu tu te što su mi se dopadale da kažem, šta će, bre, ta i ta sa tobom, malo u uvijenoj formi i onda joj taj tupson prenese. I kao, ona to čuje, pa mi dođe, jaoo, pa tebi je stalo, stvarno si to rekao? Pa onda trepće i ti, naravno, iskoristiš šansu i slabost, nek ima novog dečka, al ako joj ne smeta, tu sam i ja... To je bilo skroz neplanirano.

Eh, mWadosti lol

- - - - - - - - - -

Sretnete devojku, svidja vam se i to joj kazete .... Ona vas odbije na kec-iz bilo kog razloga :lol:

Javlja vam se nakon mesec dana i pocinje sad ona vas da muva :lol:

Kako reagujete?

Ništa, oduvam je, nije htela, ugasile mi se emocije na prekidač.

Ne znam, mozda ste vi u pravu, zao mi sto ne mogu direktno da ga pitam da li postoji neki problem medju nama za koji ja ne znam : )
Na trenutke je delovao i nekako ljutito dok smo pricali o skroz povrsnim i nebitnim stvarima tipa gde na letovanje i tome slicno:think:
Cudo je ta vasa muska sujeta :p

Postane namazaniji, ali nauči da se kontroliše, ne skače nego odmerenije to malo.... Tipična reakcije, gde ćeš na more (sredio bih te zar ne vidiš, pitam pro forme) i kaže Jana na Mauricijus, a on kaže, kakav Mauricijus, tamo vlada sifilis i idu samo impotentni lol..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back