Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako nije nevina ,jeste bitno- jak miraz ili , jaka plata i stabilan posao , zensko nesto mora da unese u brak inace osta taj jadnik da rmbaci ceo zivot ....bedni slabo placeni poslici koji sluze samo da kaze kako "radi" i sluze za njeno svalerisanje okolo tipa prodavnica ,trafika ,butik ,pumpa, volontiranje, itd... se ne racunaju.

pushtash zenu iz kuce...si lud :lol:

- - - - - - - - - -

Da li vam je bitno finansijsko stanje vase devojke?

jeste
"volim te droljo,volish me goljo"
narodna mudros' koju shtujem
:deda:

iz matisa 2
potpuno mi je neverovatno da muškarac veruje kako će dobitkom nevine devojke automatski dobiti i njenu lojalnost, vernost..to je tako tragična zabluda. većini žena nevinost predstavlja samo smetnju, ništa dramatično značajno i romantično kao u doba džejn ostin i sestara bronte.
doduše i dan danas ima onih ekstrema po vukoyebinama koji čak i trguju sa tim himenima.
mnogo vise se dobija od toga

potpuno mi je neverovatno da muškarac veruje kako će dobitkom nevine devojke automatski dobiti i njenu lojalnost, vernost..to je tako tragična zabluda. većini žena nevinost predstavlja samo smetnju, ništa dramatično značajno i romantično kao u doba džejn ostin i sestara bronte.
doduše i dan danas ima onih ekstrema po vukoyebinama koji čak i trguju sa tim himenima.
ja uvek Kazem ne prica muskarac uvek lose o zenama vise zene pricaju lose o zenama :fdlan:

I meni :aha:

Ovaj forum je pun nevinih Devica :lol: svaka mi kaze da je nevina i da moram da je ozenom ako zelim sex sa njom :mrgreen:

Nevinost ne znaci nista, mozda da je uvali nekom zatucanom liku sa planinine i sl. :malav:

Da smetnja, jer ne moze da im udje :zper: sve dok cuvaju nevinost :rotf:

I onda nastaje nervoza, mrznja prema muskom rodu, frustracije, odbojnost, nesexualnost etc. :mrgreen:

ja uvek Kazem ne prica muskarac uvek lose o zenama vise zene pricaju lose o zenama :fdlan:

A cekaj, je l' nesto pogresno rekla? (Osim ovoga sa trgovinom himenima, za to ne znam). Ali ostalo ne da nije lose, nego je, po meni, pozitivno za zene. Zasto bi bilo ko hteo da je svode samo na pi.cku i na cinjenicu da joj je himen netaknut? Danasnje devojke imaju vise postovanja od toga. (Bar vecina).

A cekaj, je l' nesto pogresno rekla? (Osim ovoga sa trgovinom himenima, za to ne znam). Ali ostalo ne da nije lose, nego je, po meni, pozitivno za zene. Zasto bi bilo ko hteo da je svode samo na pi.cku i na cinjenicu da joj je himen netaknut? Danasnje devojke imaju vise postovanja od toga. (Bar vecina).

trgovina u smislu stavljanja plastike ili yebanja u dupe da bi se zavarao mladoženja, da bi se kupcu zamazale oči itd.

ja sam samo reko sta vi pricate a ne da ja zastupam ovaj ili onaj stav

Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....:rtfm:

ja i nisam tada postavila pitanje već komentarisala nešto.

stvarno leone yebote, ako sam ti toliko antipatična, stavi me na ignore i rešen problem.
nećeš biti jedini.

primetila sam da već par puta izvlačiš iz konteksta neke moje rečenice ili komentare i svojim tumačenjem mi potpuno preokreneš koncepciju jer krenem u objašnjavanje što najviše mrzim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back