DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ovo prvoDa li mislite da u današnjem svetu kada više vlada ono ko će koga pre da zezne da su dobar i budala braća ili ipak mislite da se dobro dobrim vraća?
iskusio na svojoj koži puno puta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo prvoDa li mislite da u današnjem svetu kada više vlada ono ko će koga pre da zezne da su dobar i budala braća ili ipak mislite da se dobro dobrim vraća?
Mislim da jesam. Znam da nikoga nisam oštetio i da sam bio korektan. Može biti da sam nekoga povredio rečima, neodmerenom šalom.Nema nikoga ali ako se neko pojavi evo pitanja:
Da li sebe smatrate dobrom osobom, znam svi ćete reći divan sam, krasan ali da li ste prema svima ispali baš takvi?
Dobro se dobrim vraća, ipak, mada prečesto izgleda da nije tako, ali jeste tako.Da li mislite da u današnjem svetu kada više vlada ono ko će koga pre da zezne da su dobar i budala braća ili ipak mislite da se dobro dobrim vraća?
Ćutim i ližem rane, da ne plašim ukućane.Kakvi ste kad se razbolite?
Njanjavi, umirem, doslo doba da se rastajemo ...
ili to podnosite relativno stoicki?
Imao sam temu o tome. Napljuvali me najstrašnije.Osvojili ste sedmicu na loto izvlačenju.
Velike pare su u pitanju šta ćete uraditi sa njima, na šta ćete ih potrošiti?
Razmaženost i glupost u jednoj osobi, nepravedne optužbe i nepravde.sta vas ljuti?
trosicu na zivot negde na pustom ostrvu u brvnariOsvojili ste sedmicu na loto izvlačenju.
pusacista vas ljuti?
sta vas ljuti?
pola u humanitarne svrhe,,sirotinski dom,staracki...Osvojili ste sedmicu na loto izvlačenju.
retko stha..zavisno od perioda u kom me stanju dodirnu...sta vas ljuti?
neznam..nikad nisam nesto bio bolestan,,,obicno ne dopustam da dominira,,Kakvi ste kad se razbolite?
audi 3 je sasvim ok..Nema cifre..da ides sutra da kupis auto..koji bi to bio ?
sta vas ljuti?
ljudi koji imaju oci ali ne vide....znam da je ova fraza vise dosadila i Bogu i narodu ali to me drma zesce

upravo malopre glasio je da daDa li ste dobili skoro neki bRezobrazan pp od forumasica (i/ili forumasa)?

Da li ste dobili skoro neki bRezobrazan pp od forumasica (i/ili forumasa)?

Kakvi ste kada ste ljuti?
Da li onda demonistrativno ćutite ili vičete, da li se brzo odljutite ili ne?
zavisi kako kad od inspiracije ko je kakvo sranje napravio sve po maloKakvi ste kada ste ljuti?
Ma, gde to crnom seljaku da šalju...jedino ako ne iskamčim neki odgovor od neke sirotice, odgovr na moje bezobraštine, al' i to retkoDa li ste dobili skoro neki bRezobrazan pp od forumasica (i/ili forumasa)?

Zavisi na koga sam ljut. Nekd urlam kao ranjena mečka, a nekada se smračim i ćutim. Rekao bih da druge više plaši ova druga opcija, tada ni u prepunom autobusu ne smeju da pitaju " Izvinite, da li je slobodno "Kakvi ste kada ste ljuti?
sta vas ljuti?
A4 ili A6Pitanje:
Da u Pondeljak krenete u kupovinu automobila
Koji bi to automobil bio ?
maledivi sajseli ili havajiDobili ste nagradno putovanje, destinacija po sopstvenom izboru. Na put mozete povesti i svoju dragu. Gde bi ste je odveli?
smatramNema nikoga ali ako se neko pojavi evo pitanja:
Da li sebe smatrate dobrom osobom, znam svi ćete reći divan sam, krasan ali da li ste prema svima ispali baš takvi?
nekad sam mislio da se dobro dobrim vraca sad znam boljeDa li mislite da u današnjem svetu kada više vlada ono ko će koga pre da zezne da su dobar i budala braća ili ipak mislite da se dobro dobrim vraća?
zavisi mada ne volim da se petlja niko pored mene.Kakvi ste kad se razbolite?
kupovinu, kuce, imanja, vinograda, gradim podrum, auto, putovanje i dobrotvorne svrhe....Osvojili ste sedmicu na loto izvlačenju.
nepravdasta vas ljuti?
Da li ste dobili skoro neki bRezobrazan pp od forumasica (i/ili forumasa)?

dobro je dok galamim inace znam i nedeljama da cutimKakvi ste kada ste ljuti?