Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajd malo predjite na muškarce :mrgreen:

Koji tip žene volite? Ne mislim na to da li je plava, crna...... nego da li više volite da bude ozbiljna ili vesela osoba, mirna i staložena ali takva u svim sferama ili vulkan pravi ali kako u sexu tako i u svadji, seksipilna, dama, izazovna......
takve se obicno ispostavi da su psycho raspadi koje kompenzuju traume takvim ponasanjem,izbegavam

ajd malo predjite na muškarce :mrgreen:

Koji tip žene volite? Ne mislim na to da li je plava, crna...... nego da li više volite da bude ozbiljna ili vesela osoba, mirna i staložena ali takva u svim sferama ili vulkan pravi ali kako u sexu tako i u svadji, seksipilna, dama, izazovna......
one vesele,sekspilne,izazovne,,ispadnu ponekad neozbiljne ali su snalazljive u svemu:mrgreen:
one mirne su opasne,,,,odrade i cute izigravajuci navevinasce:lol:

kakva vam je zena potrebna, kakvih osobina?
Sa dobrotom u duši i toplinom u očima.
Dobili ste nagradno putovanje, destinacija po sopstvenom izboru. Na put mozete povesti i svoju dragu. Gde bi ste je odveli?
Prepustio bih njoj izbor, a ja uvek i svuda mogu da uživam u prirodnim lepotama ili u arhiktekturi. Za slučaj da insistira na mom izboru, voleo bih da vidim nešto od jezera u Finskoj i fjordova u Norveškoj.
Rusija ima prelepe gradove za koje ne znamo, jer su nam kao atraktivne predstavljali samo gradove sa Zapada.
Pitanje:

Da u Pondeljak krenete u kupovinu automobila
Koji bi to automobil bio ?
To bi bio automobil male kubikaže, benziski motor, najbolje sa pogonom na sva četiri točka. To bi bio najbolji izbor, obzirom da malo troši, jeftina je registracija, pa i sve ostalo- gume, ulje, kaiševi, filteri, akumulator, lako startuje u zimskim uslovima...sve je jeftinije.
Ovo što sada vozim uzima mi mnogo love.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back