Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sticajem okolnosti u kontaktu sam sa dosta zenskog sveta i jedan veci deo ima/imalo je taj problem sa svojim partnerima.Oni nece da idu jer tvde da su zdravi i tacka.Standardni komentar je tipa "ko zna sta si ti radila a sad ja da se vucem po lekarima ne dolazi u obzir" .To je jos blaga varijanta odgovora.Muskarci u Srbiji standardno tako reaguju-zato i pitam sta je tu toliki problem.

Pa eto ti odgovora.
Čovek je zgranut zbog toga što shvata čime ga je častila ta dronfulja.
Inače, ne vidim razloga da čovek ne ode kod doktora, bilo kojeg doktora, zbog bilo kog problema, sebe radi, a ne radi drugih.

Pa eto ti odgovora.
Čovek je zgranut zbog toga što shvata čime ga je častila ta dronfulja.
Inače, ne vidim razloga da čovek ne ode kod doktora, bilo kojeg doktora, zbog bilo kog problema, sebe radi, a ne radi drugih.

a to je taj paradoks, sad mu ona kaze e idi kod doktora, znaci ona ima nesto, ko je koga meni je tu sad nebitno.
pa valjda ce normalan covek zbog sebe otici da vidi sta ima ili nema?

Sticajem okolnosti u kontaktu sam sa dosta zenskog sveta i jedan veci deo ima/imalo je taj problem sa svojim partnerima.Oni nece da idu jer tvde da su zdravi i tacka.Standardni komentar je tipa "ko zna sta si ti radila a sad ja da se vucem po lekarima ne dolazi u obzir" .To je jos blaga varijanta odgovora.Muskarci u Srbiji standardno tako reaguju-zato i pitam sta je tu toliki problem.

pa sujetni su.....kako koji problem?ja sam mega frajer i najachi sam i stoli me bojko,doktori nemaju pojma.......a ti si drolja....ko zna sta si radila kukala mi majka.... de se uvati s tebe.....:mrgreen:

ajd malo predjite na muškarce :mrgreen:

Koji tip žene volite? Ne mislim na to da li je plava, crna...... nego da li više volite da bude ozbiljna ili vesela osoba, mirna i staložena ali takva u svim sferama ili vulkan pravi ali kako u sexu tako i u svadji, seksipilna, dama, izazovna......

zlo i naopako!!

volim pitome zene

- - - - - - - - - -

Jel tacno ovo:

Ljubav na usta ulazi..ili ti sita trba kuru trese..:mrgreen:

nije

ima prechica

:mrgreen:

Koji tip žene volite? Ne mislim na to da li je plava, crna...... nego da li više volite da bude ozbiljna ili vesela osoba, mirna i staložena ali takva u svim sferama ili vulkan pravi ali kako u sexu tako i u svadji, seksipilna, dama, izazovna......

paaaaaaa jebemliga... ako moram da biram između totalno ozbiljne ili totalno vesele... biram samački život :lol:

a ne volim te prgave, kolerične ribe, kakav god vulkan bile u krevetu... imam prgavu kevu, jedna takva žena koju moram da trpim mi je više nego dovoljna u životu.

paaaaaaa jebemliga... ako moram da biram između totalno ozbiljne ili totalno vesele... biram samački život :lol:

a ne volim te prgave, kolerične ribe, kakav god vulkan bile u krevetu... imam prgavu kevu, jedna takva žena koju moram da trpim mi je više nego dovoljna u životu.

pa ti napravi mix i spoji sve što želiš u jednu osobu :D ako je to uopšte moguće :aha:

verovatno nije, ali kada pričamo o veselju i ozbiljnosti... mislim da je kombinacija to dvoje već... pristupačnija

To je moguće. Ja bih rekla da vesela osoba ne znači i da je neodgovorna jer obično ozbiljnost vezuju za to. Jednostavno samo vesele osobe nisu namćori.
..........................................................................................
Da li imate i sledite svoje snove ili mislite da je to glupost za odraslog muškarca?

Jel tacno ovo:

Ljubav na usta ulazi..ili ti sita trba kuru trese..:mrgreen:

Ima istine.

Dobrota u duši i toplina u očima su sasvim dovoljne.

- - - - - - - - - -

To je moguće. Ja bih rekla da vesela osoba ne znači i da je neodgovorna jer obično ozbiljnost vezuju za to. Jednostavno samo vesele osobe nisu namćori.
..........................................................................................
Da li imate i sledite svoje snove ili mislite da je to glupost za odraslog muškarca?
Imam i sledim, koliko mogu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back