Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislis da bi se takav razocarao?
nikad..jer da zna za boljeziveo bi bolje..njemu je super u tom stanju u kome je jer je takav :)

- - - - - - - - - -

moja filozfija je iz alan forda..

bolje ziveti 100 godina kao milijunas nego jedan dan kao siromah :)

ovde je rec o dusevnom siromastvu tabe
i te kako su takvi razocarani..razocarani i umru, jer su ceo zivot nezadovoljni
nema tih para i nema te marke automobila koja bi njima dala osecaj ispunjenosti, a samo to jure
imam takve osobe oko sebe

- Cesto se za zene koje su imale vise od dva muskarca kaze da su ku.ve, zene sumnjivog morala, a muskarci sto vise zena ,to bolji frajeri? Zasto je to tako ? Kakvo je vase misljenje o tome?
- Uglavnom kada pitas muskarce, koga bi pre ozenili, oni kazu devicu. Sto se muskarci toliko pale na device? Pa sta ako je devica? Sta ako je u dusi dzukela? Ozenite to, ona se osili, povampiri .... Sta se onda time dobija, valjda je bitnije ko je kakav covek ili vazi ono,trofej je trofej ?

- Cesto se za zene koje su imale vise od dva muskarca kaze da su ku.ve, zene sumnjivog morala, a muskarci sto vise zena ,to bolji frajeri? Zasto je to tako ? Kakvo je vase misljenje o tome?
- Uglavnom kada pitas muskarce, koga bi pre ozenili, oni kazu devicu. Sto se muskarci toliko pale na device? Pa sta ako je devica? Sta ako je u dusi dzukela? Ozenite to, ona se osili, povampiri .... Sta se onda time dobija, valjda je bitnije ko je kakav covek ili vazi ono,trofej je trofej ?

ne ne kaze se ni tako cesto, a posle prvog svaki je drugi :hahaha:

devicu, u nasim godinama? ma jok bre, samo da je pametna.
naravno da je najbitnije ko je kakav covek.

Da li volite da idete u soping?
Ne volim. Ali, nekako mi prija onaj osećaj kad nešto kupim, popravi mi raspoloženje.
aj novo pitanje:

Da li ste do sada u svom zivotu platili sex..?
Nisam platio seks, mada sam više puta platio putne troškove i sve ostale troškove u restoranu i hotelu, a osobi sa kojom sam imao seks, ali nije bila pogdba o nadoknadi troškova u zamenu za seks.

Sta je za vas muskarce pravi muskarac ( ne mislim tu na ono muskarac + muskarac to su srca dva).

...retko se kune i obecava , jer sve ispunjava makar na svoju stetu...
škrt je na komplimentima , zato kad ih da imaju pravu vrednost ( ne kao oni šablonski , bezlicni od ulizica ;) )
...slabije iskulira kroz zezanje a na jace skace iako nezna ishod duela :D
kad se slavi ostaje do kraja, ne kuka na posao, zenu itd... :D
...uvek govori istinu čak i kad laže :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back