Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Definiši KOJI su to drugi DELOVI TELA?

Postoji uzrečica - Na ženu nikad ruku ne bih podigao...al' zato kad je šibnem nogom...!
Noge nisu oni delovi tela na koje sam mislio; radi se o odmetniku, buntovniku teško kontrolisanom , svojevoljnom i svojeglavom, zadaje mi probleme, imam muke s'njim, jedino je on taj koji na svoju ruku ulazi u razno-razne obračune, nekad i protivno mojoj volji.

To nije MNOŽINA.

U pravu si, bio sam nedovoljno precizan, mada...imao sam na umu muškarce kao grupaciju, generalno. Samim tim, u množini su i već pomenuti desperadosi.

Koliko se razlikujete u rl ,

od perioda kad pokusavate nekom da se dopadnete pa trepcete do beskraja
do svojih realnih karakteristika i ponasanja u uobicajenom vremenu ?

Ako ima razlike , a verujem da ima ... zar ne mislite ... da cete kad tad ipak morati da pokazete svoje pravo lice , kakvo god da je ?

Dva lica?! Heh, folirant kao ja ima, bar, pet! I ne smirim se dok ih sve ne izređam. Čemu mi, inače, služe ako ću da ih krijem?

ona je rekla da ce se njen odnos promeniti i da posle sexa ne moze da ga gleda isto
onda je on od toga odustao
kako kaze ona, on za sada samo provuce kao salu nesto ali o tome ne razgovara vise
jako je tesko odvojiti emocije,i stici na isto.msm moze da uspe al nece da potraje takav odnos ,zato sto jednostavno nije vise to pravo prijateljstvo.po svemu sudeci on je bio zaljubljen iako mu je ona drugarica,i sve je to tesko palo za njega..sad mi pojasni.....stvari se preokrenule,ona bi a on ne bi vise?:lol:

jako je tesko odvojiti emocije,i stici na isto.msm moze da uspe al nece da potraje takav odnos ,zato sto jednostavno nije vise to pravo prijateljstvo.po svemu sudeci on je bio zaljubljen iako mu je ona drugarica,i sve je to tesko palo za njega..sad mi pojasni.....stvari se preokrenule,ona bi a on ne bi vise?:lol:

ne
ona nece sa njim nista kako kaze bas zbog te njegove nejasnoce
al joj nije jasno zasto taj stav
ako spavaju nesto ce se promeniti a on nece da je izgubi kao prijatelja
msm ni meni nije jasno

hotjesh retji da je svo vreme gledao sa bioloshkog aspekta kao skladno oblikovanu gomilu mesishta?! :eek:
strashno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back