Filleo
Iskusan
- Poruka
- 6.177
Sve do servisa sam citala KICHMA![]()
Instaliranje kicme![]()
Hoće to tako, kad umor zavlada,a krevet je zauzet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Instaliranje kicme![]()

Instaliranje kicme![]()
ma to izmeštanje imam gratis , klima mi je problem
U Alžirca, muslimani sa sobom nose i svoje običaje.
u Holandiji je rodjena beba ciji su se roditelji upravo doselili iz Alzira. sta mislite, da li ce to dete da izraste u Holandjanina ili Alzirca? ne mislim na nacionalnu pripadnost. naravno mogu i devojke da odgovore
p.s. zemlje su odabrane nasumicno, ali ipak po razlicitosti u mentalitetu

okej, ali uzmi u obzir da odrasta u potpuno drugacijoj sredini, drustvo, skola itd.
ubola si nezgodan primer
to i jeste aktuelan problem, sto cak ni tamo rodjene, druga ili treca generacija emigranata, iz razlicitih razloga nisu integrisane u zapadnoevropska drustva i njihovu kulturu, niti se kod potomaka pridoslica razvio identiet stvarnog pripadnistva drustvima u kojima su odrasli.
teroristicke organizacija svoje pripadnike cesto regrutuju bas medju takvim mladim ljudima.
kada recimo igraju fudbalske reprezentacije Alzira i Francuske, mladi Francuzi africkog porekla navijaju za Alzir
tako da u konkretnom primeru, mali ce verovatno da izraste u Alzirca![]()
neka bude mali Grk u Svedskoj
topla mediteranska krv i hladni Nordijci 
Hoće to tako, kad umor zavlada,a krevet je zauzet![]()

dobro, ubola sam nezgodne drzaveneka bude mali Grk u Svedskoj
topla mediteranska krv i hladni Nordijci
![]()
Da li vam je tesko da priznate gresku?
ni najmanjeDa li vam je tesko da priznate gresku?
neznaZena.
Prvi epitet je...
Zena.
Prvi epitet je...
Najteže sebi priznajem grešku, ako se ogrešim o druge, priznajem im odmah i nadoknađujem.Da li vam je tesko da priznate gresku?
Zena.
Prvi epitet je...
jesteZena.
Prvi epitet je...
nezno bice...
ne smatram svejednoDa li smatrate da muskarac treba da bude uspesniji od zene (vezano za poslovnu karijeru) i ko treba da zaradjuje vise?
u Holandiji je rodjena beba ciji su se roditelji upravo doselili iz Alzira. sta mislite, da li ce to dete da izraste u Holandjanina ili Alzirca? ne mislim na nacionalnu pripadnost. naravno mogu i devojke da odgovore
p.s. zemlje su odabrane nasumicno, ali ipak po razlicitosti u mentalitetu