Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li idete na utakmice?

Samo ponekad i iskljucivo u porodicnoj varijanti. Pre, dok nisam imao zenu i decu, sam vecinu vremena i novca trosio na odlaske na utakmice voljenog kluba. Ima tu nekih pratecih efekata, tipa fizickih sukoba sa protivnickim navijacima ili murijom, pa sam onda batalio. Glupo bi mi bilo da sutra budem na naslovnoj nekih novina zbog huliganskog ponasanja....mislim, ne bih zeleo da moja deca to dozive.

obavezno svaki vikend kada sam slobodan volim da odgledam neki fudbalski spektakl ,a jedan od omiljenih mi je derbi mancester celsi...adrenalin

Pitala je da li ides na tekme, a ne da li zavaljen u fotelji ili kladionici buljis u Drogbu, Lampadra i Runija.

Pokvario vam se tv. Sta bi vas vise iznerviralo, gubitak slike ili tona?
Meni već 3 meseca tv uopšte ne radi i nemam razloga da se nerviran !!
Ali, hipotrtički govoreći, glasam za sliku !! Baš mi fali jedan radio u sobi !! :lol:

ako ne racunamo gasenje emocija, koji su bili najcesci razlozi vasih raskida?
Obzirom da nisam neki Fočo Kazanović, uglavnom to beše zbog različiih želja i shvatanja života, različitih očekivanja i jednom zbog daljine (Bajkal) !!

Pokvario vam se tv. Sta bi vas vise iznerviralo, gubitak slike ili tona?
slike naravno cesto se desi da bez tona uvece gedam dok ne zaspim..to je i za majce odgovor
ako ne racunamo gasenje emocija, koji su bili najcesci razlozi vasih raskida?

cak ni gasenje emocija nisu bile cest razlog mozda samo jednom u dugoj vezi..ostalo su sve nezrele bubice i netolerancija

Koji tip gradje vam se vise dopada, odbojkasice ili klizacice?
pa sad odbojkasice su mozda malo previsoke a klizacice mnogo misicave noge..pre odbojka ali na pesku ako moze uh
Da li je ljubav jedini lek za ženskaroša (da to više ne bude)? :aha:

def to nije ljubav..ljubav je mirna luka..vise kao neko izdrkavanje..da on ludi za nekom kuchkom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back