koliko palačinki max možete da pojedete iz jednog puta, bez pauze..?.ono mažeš-jedeš, mažeš-jedeš
Obicno pojedem 20 po tom principu. Ali nikada nisam mogao da probam da postavim rekord. Zena pece na dva tiganja meni i deci i ne moze da postigne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko palačinki max možete da pojedete iz jednog puta, bez pauze..?.ono mažeš-jedeš, mažeš-jedeš

nego staDa li verujete u ljubav?
samo na prvu loptu i padam to jes na izgled..nisam ko zena da mi treba nesto iz dubine dusei ja imam pitanje vezano za ljuvav, zaljubljivanje...
koliko padate na prvu loptu...?
ono da vas neko osvoji, a da nemate pojma čime i kako...
ili vam treba više vremena da vam se neko svidi....?
Da li verujete u ljubav?
Može da mi se svidi na prvi pogled, sretnem neku u autobusu ili na šetalištu, lepa je , svidi mi se, ili je poželim za sex, ali za zaljubljenost je ppotrebno još nešto. Uzmi u obzir bilo koju glumicu, neku koja je tebi vrh riba, i malo razmisli. Ona je svakako privlačna i provokativna, dopadljiva...ali zašto bih se ja zaljubljivao kad ona nema pojma da negde postoji Još jedan iz sela?i ja imam pitanje vezano za ljuvav, zaljubljivanje...
Da li verujete u ljubav?
Da li verujete u ljubav?
Da li verujete u ljubav?
i ja imam pitanje vezano za ljuvav, zaljubljivanje...
Sa tobom ne. Ali sa nekom koju poznajem da. Ili da budem precizniji. Verujem u ljubav samo sa pojedinkama.

padamo ako joj je dupe ko brazilska loptakoliko padate na prvu loptu...?

Verujem da postoji.Da li verujete u ljubav?
Pao jednom, olupao se. Sad izbegavam i lopte kao sportski rekvizit. Doduše, nije da se bolje provodim ni kad taljigam priču do besvesti pre neg li ukapiram da mi se neko sviđa.koliko padate na prvu loptu...?
na koju od ovih zena sto vas pitaju dr.kate
Postoji li zenska osoba kojoj vjerujete?
na koju od ovih zena sto vas pitaju dr.kate
Postoji li zenska osoba kojoj vjerujete?