Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazi ovo
....
devojku volis i postujes jako..jako,radis svasta za nju sta god joj treba ..
ali je ne pipas,,,
jos si i malo zbunjen kada ti pridje..
to smo ovde konstatovali da bezi malo se pribojeva odbijanja
....
kada se desilo da ga vidim sa nekim grobom od devojke-stvarno je fuj-meni je gadna---nije da sam ljubomorna :) ..ali je grozna
.Njegovo objasnjenje-koje niko nije ni trazio
jeste da je ona stvar i nije bitna
,,,,
posle je izgovorio
da sam se ja unormalila ,vec bi trebalo da imamo dete..??
----------------------------
jeli postoji mogucnost da to neko sve misli ozbiljno i kaze i zgovori
?
Ako nekog ne pipas ,vec pipas druge odvratne,
a toj cinis sta god,cak joj i stan das
.....da li stvarno od nje hoces nesto vise od pipanja?
da li postoji mogucnost da je ozbiljan?
ne kapiram muske glave pa to ti je..
----------------------------------------------------------
--
-------------------------------

---

Reko sam ti - Laže te,...
obrađuje okolo,...kao nije zainteresovan,...
pa, to ti je vrh prevejanosti,...
paralelno obrađuje tri odjednom, pa je strpljiv!

ne zapetljano je
:)
Ako sam razuemo skriptu fabule ove epizode, Horhe Alehandro se više puta našao u ulozi prijatelja u nevolji i zaštitnika Ana Marije Gonsales, bez da ju je pritom iskoristio, pre svega sexualno, i sad se ona pita što se i pored prilika za to odlučio za manje atraktivnu Felisijanu Lopes. Konačan odgovor na pitanje koja vam neće doneti tri miliona je da je čovek svestan da je imao priliku za to ali nije hteo, znajući da iako u bajkama i sapunicama princ spasava princezu u nevoljama i žive sretno do kraja života, u stvarnom svetu nagradu osvajaju oni koji su dovoljno jaki da se ne prikazuju slabim pred drugima i sami rešavaju svoje probleme.

Izvinjavam se zbog izlizanih latino imena, ali još se nisam uhodao u fensi turske.

Ako sam razuemo skriptu fabule ove epizode, Horhe Alehandro se više puta našao u ulozi prijatelja u nevolji i zaštitnika Ana Marije Gonsales, bez da ju je pritom iskoristio, pre svega sexualno, i sad se ona pita što se i pored prilika za to odlučio za manje atraktivnu Felisijanu Lopes. Konačan odgovor na pitanje koja vam neće doneti tri miliona je da je čovek svestan da je imao priliku za to ali nije hteo, znajući da iako u bajkama i sapunicama princ spasava princezu u nevoljama i žive sretno do kraja života, u stvarnom svetu nagradu osvajaju oni koji su dovoljno jaki da se ne prikazuju slabim pred drugima i sami rešavaju svoje probleme.

Izvinjavam se zbog izlizanih latino imena, ali još se nisam uhodao u fensi turske.

DA,odlicno
zvuci sasvim logicno ,za razliku od svih ostalih objasnjenja
i podela uloga je odlicna:)

meni fali neki adrenaliin, ali fala ti 21. veche stho mogu i takva da zivuckam.

:cry: ono kao da sam generator tudjih adrenalina, je l su to zene koje su vashe? mora da je kako koja

je l vas bas malo ipak nervira kad vidite pishe ovaj nick moj na pet tema dddddd... nekako jache je od mene kao morala bih paziti. ali koje su posledice lose?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back