Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam pojma pitala sam neodredjeno :I

raspad, mozda kad ti se neki trenutni sistem u kome zivis, mislio si da je uredjeno, odjednom krene da se raspada a ti stanes i gledas, ne delujes

Ahaaa, e pa u tom slučaju, ni raspadu ništa ne fali al' ipak biram onu drugu opciju ... ja sam mislio, raspad, ono - prepun metastaza; nepokretnost; "bazen vode" u plućima;:poludeo:;:pop:; ... da da, razumeli smo se ... :cool:

znaci nikad se nisi pokajao za nesto
Pokajanje nije isto što i kajati se. Potonje upražnjavam kada nemam pametnija posla, ali prvo... možda sam previše subjektivan, tj kivan na nekoga ko je mislio da može okajati i oprat nešto što se o mene ogrešio. A ja ne praštam, ne zato što sam neki mnogo zaheban lik već što ne bih da se igram boga. Živimo sa svojim odlukama, čak i kada nismo mi ti koji ih donosimo, ili nismo imali drugog izbora, sa njima i umiremo, sve što je činjeno ne može se izbrisati, niti treba. Hebeš pokajanje ako ćeš sutra da učiniš nešto zbog čega jednom možeš ponovo zažalit (ili pak okaješ nešto što će se jednog dana pokazati kao ispravna odluka). SMSM.

,,,,,
devojka vam se uopste ne svidja ...
ali ostajete sami i sta je to sta treba da uradi,,na sta bi svaki muskarac,,,,,hm....morao da ne odoli...
*** kako sam sastavila...:0.ko razume shvatice

Ako je pametna, izgled neće mnogo narušiti utisak,...
Čemu tolike pripreme i ,,nameštanje,,?
Spontanost,.....spontanost pruža žar zadovoljstva,...
izem ti muškarca kome sve moraš crtati,...
Mislim da takvih na ovoj temi nema!
;):D

Ako je pametna, izgled neće mnogo narušiti utisak,...
Čemu tolike pripreme i ,,nameštanje,,?
Spontanost,.....spontanost pruža žar zadovoljstva,...
izem ti muškarca kome sve moraš crtati,...
Mislim da takvih na ovoj temi nema!
;):D

..............to nije pitanje bilo
pitanje je bilo
NA STA SVAKI MUSKARAC MORA PASTI,,ILI BAR OBRATITI PAZNJU MA KOLIKO NE ZAINTERESOVAN BIO?
DAKLE,nije pitanje-kako smuvati nekog nego ovo prvo

Pokajanje nije isto što i kajati se. Potonje upražnjavam kada nemam pametnija posla, ali prvo... možda sam previše subjektivan, tj kivan na nekoga ko je mislio da može okajati i oprat nešto što se o mene ogrešio. A ja ne praštam, ne zato što sam neki mnogo zaheban lik već što ne bih da se igram boga. Živimo sa svojim odlukama, čak i kada nismo mi ti koji ih donosimo, ili nismo imali drugog izbora, sa njima i umiremo, sve što je činjeno ne može se izbrisati, niti treba. Hebeš pokajanje ako ćeš sutra da učiniš nešto zbog čega jednom možeš ponovo zažalit (ili pak okaješ nešto što će se jednog dana pokazati kao ispravna odluka). SMSM.

eeeeh stari zavet? :I
ok (:
ali moras da prastas samo nisi svestan, ako na bilo koji nacin zivis u kolektivu ili radis, pa mozda te nervira prodavacica u radnji pa joj oprastas i kupis sta treba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back