Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e to se i meni desilo mada je glupo ako te on cini srecnom jer ako ode bicesh nesrecna brate ko psihic sam

mislim da oni nanjuse da si opustenija valjda, ne moraju da te teshe nego samo da uzmu ono sto im se svidja bez opterecenja a opterecuje se neko drugi
hihi a da nemash tog opet si mozda dosadnija. prokleto prokleto

meni je tako bilo 2007 posle toga nemampojma

uu pitanje ti je do jaja bas..citajte al sam riba jure me bivsi:lol:

znala SAM ali kada sam znala da ces da je prozoves
zato sam je htela pripremiti na to
Istina,,pitanje je bezveze postavljeno ali mislim da preuvelicavas
..
htela sam joj ovo napisati
PREFORMULISI PITANJE ILI TE NECE RAZUMETI

..ONI SU BICA JEDNOSTAVNIJA Od NAS,,I ZATO IH JA i VOLIM ,,
KOD NJIH NEMA .OKOLISANJA,,i komplikovanja kao kod nas:)
budi direktna ---da li sam ovo pravilno napisala direk,,, //? :)

znala SAM ali kada sam znala da ces da je prozoves
zato sam je htela pripremiti na to
Istina,,pitanje je bezveze postavljeno ali mislim da preuvelicavas
..
htela sam joj ovo napisati
PREFORMULISI PITANJE ILI TE NECE RAZUMETI

..ONI SU BICA JEDNOSTAVNIJA Od NAS,,I ZATO IH JA i VOLIM ,,
KOD NJIH NEMA .OKOLISANJA,,i komplikovanja kao kod nas:)
budi direktna ---da li sam ovo pravilno napisala direk,,, //? :)

Pa lepo sam objasnila... Znam ja dugo mr. provokatora,bez brige. Uvek me je peckao i na bas glupim temama...

Jel? A sta to mojim slikama fali.... To sto imam slike iz book-a znaci da su profesionalne,a ne da meni neko govori da sam qurva,sponozorusa,da je Hebu za novac i da imam dete sa jednim od sponzora... To sto je neko covek isfrustiran,nevaspitan i bolestan ja mu ne mogu pomoci,ali mogu uredno da prijavljujem,da bi se takve persone na pravi nacin kaznile... Nazalost takvih je sve vise... Sta bi bilo da sam ruzna,debela,dlakava,krezuba??? Koji bi onda bio izgovor,opet moj izgled...

razliciti ljudi jednu istu stvar razlicito tumace..nemas nekog uticaja na to sta ce drugi ljudi misliti/pricati raditi..ali imas uticaj na to kako ces se ti prema njima ophoditi..odnosno da li ces dozvoliti da te tudje misli reci dela na tebe ostavljaju utisak ili ne..tvoj utisak sama gradis..ja moj ..pera perin

A sto trazis potporu kad sam te provalio:lol:prva je bila za tvoj komplex da se dokazes kako te tucaju najbolji frajeri sto si me za to prijavila komplexasu za tvoje reci:lol:

Ja nemam komplex... ja znam sa kim sam bila u vezi...
Ocigledno neko drugi ima taj problem sto u r.l. ne moze da zavede i osvoji kvalitetnu zenu pa onda kad na forumu naleti na jednu takvu ona je Qrva jer podsvesno svestan svog izgleda i svojih nedostataka,pokusava da poniz nesto za cim zudi u r.l. Toliko... a ja nigde nisam spominjala sex za novac,i da imam dete sa sponzorom... Ocigledno si pratio moje postove,ali me cudi kako ti se iskrao podatak da ja imam dete iz sedmogodisnje veze sa covekom koga sam volela. Nadam se da ces resiti svoj problem,ali prvo pocni od sebe ...

razliciti ljudi jednu istu stvar razlicito tumace..nemas nekog uticaja na to sta ce drugi ljudi misliti/pricati raditi..ali imas uticaj na to kako ces se ti prema njima ophoditi..odnosno da li ces dozvoliti da te tudje misli reci dela na tebe ostavljaju utisak ili ne..tvoj utisak sama gradis..ja moj ..pera perin

Ja sam postavila pitanje! Toliko! On je na osnovu mog pitanja poceo da me ponizava... Dovoljno,sam je sebi pljunuo u lice! Sramota me je sto postoje takvi muskarci!

znaci njegovo ponasanje utice na tebe? ja recimo ne mislim da on oseca ikakav sram zbog onoga sto je izrekao sta vise mislim da oseca izvestan ponos zbog toga

To se tako naziva,ne znam strucno da kazem,kada citate neke nebuloze pa vas je sramota sto citate...
Obasnila sam koji je njegov problem.Vec dugo to radi na Forumu,ali sada je presao sve granice.Ali secas se kako smo se nas dvoje upoznali,posle jedne kvalitetne prepirke... :) davno bese. Ali ovo nije uopste prijatno. I hvala moderatorima sto su obrisali sve uvrede.

To se tako naziva,ne znam strucno da kazem,kada citate neke nebuloze pa vas je sramota sto citate...
Obasnila sam koji je njegov problem.Vec dugo to radi na Forumu,ali sada je presao sve granice.Ali secas se kako smo se nas dvoje upoznali,posle jedne kvalitetne prepirke... :) davno bese. Ali ovo nije uopste prijatno. I hvala moderatorima sto su obrisali sve uvrede.

Ti ces nekom da objasnis neciji problem i mene da kompromitujes sta ja radim dugo po forumu zato sto te pogodila istina:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back