Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislite li da negde postoji ' prava' zena za vas?(da vam u potpunosti odgovara ).....
viannen_53.gif

Mislite li da negde postoji ' prava' zena za vas?(da vam u potpunosti odgovara ).....
viannen_53.gif
Apsolutno NE . Prakticno i naucno nemoguca stvar da postoje te romanticne bajke o srodnim dusama.
Pametni ljudi se oslanjaju na svoju sposobnost da procene koliko u nekom odnosu dobijaju a koliko gube, i da
na tome dalje grade odnos ili ga na vreme prekinu i potraze nesto bolje.

kako je najbolje po vama da se ukokam, ali da radi. nije da m se ukokava lai nekad mislim da bi bilo najbolje

dakle.

prosto
pod jedan nikad se sama ne ukokaj jer nije hriscanski i dusa ce ti vecno lutati
pod dva moras biti lukava i to uraditi sa predumisljajem i sa mi6 i mosad logistikom
znaci... najbolje da neko drugi to odradi za tebe i da blejm bude na tome a ti da zavrsis u raju nasmejana....znaci.... nadjes neku dileju ako si zensko ko sto pise da si, potencijalnog ludaka po mogucstvu i pomeras mu dupe svakodnevno i kidas zivce do pucanja sa toplo hladno igrom. posle 6 meseci ce te negde sacekati i preklati te ko pile. poenta je da sama izaberes mesto klanja koje mora da ima mitsku simboliku npr. ko pon d alma gde je zrtvovana princeza dijana bas ko u vreme srednjevekovnih merovinga... izaberi jos astroloski pogodan trenutak npr. dan posle solarne eklipse i neka u roku od jednog minuta posle tog brutalnog cina bude pored tebe izdisajne neki krvni srodnik koje ce ti uzeti komad mesa i okusiti krv.... tad si osudjena na boravak u raju al' moj ti je dobronameran savet da se okanes takih gluposti i nadjes ono najlepse u zivotu i uzivas u tome dok mozes...

pu bogati i ovde isto.. aj' ponovo...

kako je najbolje po vama da se ukokam, ali da radi. nije da m se ukokava lai nekad mislim da bi bilo najbolje

dakle.

prosto
pod jedan nikad se sama ne ukokaj jer nije hriscanski i dusa ce ti vecno lutati
pod dva moras biti lukava i to uraditi sa predumisljajem i sa mi6 i mosad logistikom
znaci... najbolje da neko drugi to odradi za tebe i da blejm bude na tome a ti da zavrsis u raju nasmejana....znaci.... nadjes neku dileju ako si zensko ko sto pise da si, potencijalnog ludaka po mogucstvu i pomeras mu dupe svakodnevno i kidas zivce, zivce ono do pucanja sa toplo hladno igrom. posle 6 meseci ce te negde sacekati i preklati ko pile. poenta je da sama izaberes mesto klanja koje mora da ima mitsku simboliku npr. ko pon d alma gde je zrtvovana princeza dijana bas ko u vreme srednjevekovnih merovinga... izaberi jos astroloski pogodan trenutak npr. dan posle solarne eklipse i neka u roku od jednog minuta posle tog brutalnog cina bude pored tebe izdisajne neki krvni srodnik koje ce ti uzeti komad mesa i okusiti krv.... tad si osudjena na boravak u raju al' moj ti je dobronameran savet da se okanes takih gluposti i nadjes ono najlepse u zivotu i uzivas u tome dok mozes...

dakle.
Pa najbolje je, ako imas vatreno oruzje, vatrenim oruzjem. Ali imaj u vidu da mnogi to ne urade kako treba (koji baksuzi :hahaha:) jer ne postave cev pod dobrim uglom u odnosu na organ koji zele da prosviraju (mozak ili srce) , pa se ili muce par sati ili ostanu zivi ali bogalji i unakazeni. Stanes lepo pred ogledalo, namestis cevku u pogodan polozaj , pogledas sebe u oci ako mozes, i uradis sta god hoces.
Ali pre samoubistva ti predlazem da prelistas geografski atlas, ili ukljucis google earth, pa mozda dodjes do zakljucka da je bolje da mozda prvo pokusas da se odselis daleko od ljudi zbog kojih se osecas toliko lose (10, 100 ili 10000 km) i da pokusas drugacije da zivis, pa ako ne uspe , onda ...

ma nije tachno, postoje srodne dushe.
Ne , ne postoje srodne duse, vec se dvoje koji su dugo zajedno naviknu jedno na drugo, i jedno oko drugog izgrade svoje zivotne navike, a covek je rob svojih navika, bile one dobre ili lose. Nadam se da ti ovim omalovazavanjem romanticne ideje "srodnih dusa" nisam dao jos jedan motiv za samoubistvo.

... i dusa ce ti vecno lutati ...
Ovo i nije neki motiv koji ce uplasiti potencijalnog samoubicu, jer ako je neko dovoljno ocajan da se ubije to verovatno znaci da se i u zivotu oseca "zalutalo".
Bolje da se (vi, agitatori religioznih zabluda) drzite dobrih starih srednjovekovnih motiva: vecno przenje u paklu, i druge mastovitije i detaljnije opisane kazne koje cekaju onoga ko se usudi da se ubije i na taj nacin lisi crkvu i vlast jednog pripadnika podanicke klase.

Bolje da se (vi, agitatori religioznih zabluda) drzite dobrih starih srednjovekovnih motiva: vecno przenje u paklu, i druge mastovitije i detaljnije opisane kazne koje cekaju onoga ko se usudi da se ubije i na taj nacin lisi crkvu i vlast jednog pripadnika podanicke klase.

nisam religiozan u meri da te moja vera dotakne na taj nacin... ali dusa koja luta i trazi smiraj ne mora da bude samo dusa umiruceg... zamsili kako je to za zivota pa pomnozi sa milion na milioniti.

ni pakao nije toliko gadan koliko zivot moze da bude uzaludno besmislen ako neko pomisli na suicid.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back